Ovo morate da imate u ormaru, nosi se u svim prilakama i totalno je šik: Ana Ivanović nosi ubedljivo najpraktčniji komad leta

Marina Đurđević Vesti 07.08.2023 17:24 0

Njene odevne kombinacije lake su za "kopiranje" i idealne za svaki dan, posebno ako želite da budete šik, a ipak nenametljivo doterane.

Ana Ivanovic

Printscreen/Instagram

Ana Ivanović skoro svakog dana izbacuje slike na svom Instagram profilu i prava je modna inspiracija. Njene odevne kombinacije lake su za "kopiranje" i idealne za svaki dan, posebno ako želite da budete šik, a ipak nenametljivo doterane.

Proslavljena teniserka obožava jednostavne, efektne komade od kvalitetnih, prirodnih materijala koji garantuju da će nam u njima biti udobno uprkos visokim temperaturama.

Više puta pozirala je u predivnim, lepršavim haljinama sa cvetnim printom, a ovog puta izbor je ponovo pao na ovaj dezen, ali u nešto drugačijoj formi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Naime, lepa brineta uskočila je u presladak, šarmantan komplet od mešavine lana i pamuka sa cvetnim printom i to u vrlo lepim, upečatljivim nijansama roze, žute, zelene i braon. Ovaj moderan set sačinjen je od kratkog šortsa i košulje sa kratkim rukavima, a model je idealan za šetnju gradom, odlazak na kafu sa drugaricama, ali i za plažu, šetnju pored mora, ručak u prirodi.

Ana je ovaj neobičan autfit upotpunila sa belom tašnicom, zlatnim minđušama i crnim, velikim naočarima za sunce.

Komentari (0)
Loading