Nabila se u 4 zida, priča samo sa sinom, za ostale ne mari: Nekad najmoćnija žena sveta, a sad je samo bleda senka svega

Slobodanka Ćorić Vesti 08.08.2023 10:24 0

Za razliku od svojih prethodnika, ona ne piše knjigu niti planira da se bavi humanitarnim radom. Njena najveća želja je da ima ono što nije imala u Beloj kući – osećaj privatnosti

Nabila se u 4 zida, priča samo sa sinom, za ostale ne mari: Nekad najmoćnija žena sveta, a sad je samo bleda senka svega

Profimedia

Po završetku mandata njenog supruga, 45. predsednika SAD Donalda Trampa, napustila je Belu kuću, a danas živi mirnim životom iza vrata svoja tri doma. Bivša slovenačka manekenka i dizajnerka nakita Melanija Tramp javnosti je najpoznatija kao bivša prva dama Sjedinjenih Država. Po završetku mandata njenog supruga, 45. predsednika SAD Donalda Trampa, napustila je Belu kuću, a danas živi mirnim životom iza vrata svoja tri doma.
 

Melanija je uvek bila povučena i nikada nije imala veliku grupu bliskih prijatelja. Kako piše Njujork tajms, danas se drži uskog kruga ljudi, sina, roditelja i nekoliko bliskih prijatelja. Melanija Tramp Posećuje svoje frizere, konsultuje se sa svojim dugogodišnjim stilistom Ervom Pjerom, a ponekad petkom uveče izlazi sa suprugom u neki od njihovih klubova.

Kako prenose mediji, njena trenutno najvažnija misija je potraga za koledžom koji će upisati njen 17-godišnji sin Baron. Tokom kampanje svog supruga, ona je odbila da se pojavi sa njim, a ne podržava ga ni tokom suđenja. Za razliku od svojih prethodnika, ona ne piše knjigu niti planira da se bavi humanitarnim radom. Njena najveća želja je da ima ono što nije imala u Beloj kući – osećaj privatnosti. Dok Trampu preti treća optužnica, Melanija ćuti o ovoj pravnoj opasnosti. Ona je podržala njegovu kandidaturu za novi mandat, ali se do maja nije oglašavala na tu temu.

 

"On ima moju podršku i radujemo se vraćanju nade u budućnost i vođenju Amerike sa ljubavlju i snagom", rekla je tada za Fok Nevs Digital. Ostala je u kontaktu sa malom grupom ljudi, uključujući dizajnerku Rejčel Roj i Hilari Giri Ros. Najviše vremena provodi sa roditeljima, koji imaju stan u Trampovoj kuli na Menhetnu. Zajedno su posećivali letnju rezidenciju Donalda Trampa Mar-a-Lago.

"Ona i njeni prijatelji veruju da je prošla kroz mnogo toga i da je iz svega izašla kao jaka, nezavisna žena. Naučila je da zatvori vrata i da se drži podalje. Ne vidimo mnogo, ne čujemo mnogo", tvrdi publicista R. Kuri Hai. Njoj bliski tvrde da ona nastavlja da brani svog muža i deli njegovo mišljenje da je njihova porodica nepravedno napadnuta. Veruje se da bi Tramp mogao da se vrati u Belu kuću sledeće godine.

Ona je u intervjuu za „Foks njuz” rekla da razmišlja o tome da ima drugu šansu da bude prva dama i istakla da će drugi put „dati prioritet dobrobiti i razvoju dece”.

Dugogodišnja Trampova savetnica Kelijan Konvej bliska je Melaniji i rekla je da je bivša manekenka bila u potpunosti uključena u kandidaturu svog supruga i da je ostala njegov „najpoverljiviji i transparentniji savetnik”. Kako je rekla, privatno su razgovarali o "prioritetima" za drugi mandat.

Melanija Tramp Kada su u pitanju javni nastupi, oni su malobrojni. Melanija je prisustvovala nekoliko događaja, uključujući prikupljanje 500.000 dolara tantijema prošle godine od Log Cabin Republicans, konzervativne grupe koja podržava LGBTK prava, i Fik California, organizacije za kampanju koju je osnovao Ričard Grenel, bivši visoki zvaničnik Trampove administracije.

Melanija Tramp Melanijini pomoćnici su odbili da razgovaraju o planovima njene kampanje, njenim dobrotvornim i poslovnim poduhvatima i njenim stavovima o njenom mužu. Takođe su rekli da je Bela kuća razočarenje i izdaja prijatelja, saradnika, pa čak i članova porodice Tramp. Saradnici su otkrili da je njen odnos sa Ivankom Tramp bio zategnut, zbog čega se povukla iz očiju javnosti.
 

Komentari (0)
Loading