Kao sav normalan svet: Unuka kraljice Elizabete živi skroman život i vozi polovan automobil

Olja Jelić Vesti 09.08.2023 18:02 0

Unuka pokojne britanske kraljice Elizabete Druge, Lejdi Luiz Vindzor je osma u redu za presto na kome danas sedi kralj Čarls. Ćerka kraljevog brata, princa Edvarda, ipak želi da živi skroman život.

Lejdi Luiz Vindzor

Profimedia

Kraljevu nećaku lejdi Luizu su ovog vikenda paparaci uhvatili dok se vozila u polovnom Folksvagen Polu. Kao i mnogi njeni vršnjakinji, ona je navodno zaradila svoj prvi automobil kroz letnji posao u obližnjem vrtiću, rekao je izvor za The Sun, dodajući da je Luiz zarađivala nešto manje od 7 funti (oko 900 dinara) na sat.

Njene radne obaveze uključivale su rad na blagajni, pozdravljanje kupaca i obrezivanje biljaka, a jedan posmatrač je rekao da je bila "ljubazna i pažljiva" i da "izgleda da uživa u poslu".

 

 

- Ideja o korišćenju letnjeg posla potekla je od same Luiz, koja je štedela za svoj prvi automobil. Sumu koju je uštedela od prvog posla dopunili su roditelji, a ona je kupila polovni plavi VV Polo i prvi put položila vozački ispit - rekao je izvor.

 

 

Inače, Lejdi Luiz je upisala fakultet 'Sent Endruz', koji su pohađali princ Vilijam i Kejt Midlton. O Luizinoj skromnosti govori i činjenica da je, kada je napunila 18 godina, odbila da koristi titulu "Njeno visočanstvo".

Komentari (0)
Loading