Princ Džordž uvek drži svog oca za ruku: Razlog za to je mnogo važniji nego što mislimo

Olja Jelić Vesti 11.08.2023 10:10 0

Razlog je mnogo važniji nego što u prvi mah mislimo.

Birtanska kraljevska porodica

Profimedia

Princ Džordž ima samo deset godina, ali je drugi u redu za britanski tron. Jednog dana će sigurno postati kralj, pa ga roditelji od malih nogu pripremaju za ovu važnu funkciju.

 

 

Iako je ceo svet od njegovog rođenja znao da će princ Džordž postati vladar, princ Vilijam i princeza Kejt tek su nedavno prvi put razgovarali sa svojim najstarijim sinom o njegovoj ulozi u monarhiji, kako bi zaštitili njegovo detinjstvo i bezbrižnost dokle god je to moguće.

Kako vreme prolazi biće primoran da sve više vremena provodi odvojeno od svog brata i sestre, Šarlot i Luisa, jer će ih čekati potpuno drugačiji zadaci. Međutim, prema rečima stručnjaka za obrazovanje Jasmine Peters, neki suptilni znaci ukazuju na to da su princ i vojvotkinja od Velsa već počeli da pripremaju Džordža za zadatak koji je pred njim.

 

 

 

Prema Petersinim rečima, razlog zašto princ Vilijam uvek drži Džordža za ruku tokom javnih nastupa je da pokaže svom sinu put i da pokaže blisku vezu između njih.

Ekspert je to rekao na sledeći način: „Očevi su obično odgovorni za disciplinovanje, upravljanje, zaštitu i obezbeđivanje porodice. Nije retkost da otac pokaže sinu kakva će biti njegova uloga i odgovornosti u porodičnom životu. Često se kaže da je potreban muškarac da bi dečaka odgajao da bude muškarac.“

Komentari (0)
Loading