Neda Ukraden je proslavila 73. rođendan i izgleda brutalno: Trik pevačice kako sakriti višak na stomaku usvojiće svaka žena

Olja Jelić Vesti 18.08.2023 10:30 0

Neda Ukraden trenutno je u osmoj deceniji, a njen stas je, zahvaljujući zdravom načinu života i ishrani, besprekoran. Pevačica ima vrlo koristan trik za plažu koji vredi kopirati ako nemate tako zavidnu figuru

Neda Ukraden

Printscreen/Instagram

Naša poznata pevačica Neda Ukraden proslavila je svoj 73. rođendan na crnogorskom primorju. Ona tamo ima kuću u kojoj često provodi letnje dane uživajući u kupanju i sunčanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

I kao mnogo puta do sad, pevačica je odlučila da se fotografiše u izazovnom izdanju, u prelepom drečavom kupaćem kostimu i svima pokaže da je u top formi bez obzira na godine.

Ovog puta, ona je ponela kupaći kostim modernog kroja i boje, a ono što su svi primetili jeste činjenica da ima savršenu liniju.

Kupaći kostim za koji se ovog puta odlučila odličan je izbor za one žene koje imaju mali višak na stomaku, jer našiveni deo prekriva upravo taj deo tela. U pitanju je jednodelni model s vrlo efektnim prorezima, koji vizuelno dodatno sužava figuru stvarajući optičku iluziju. Iako Nedi trikovi nisu potrebni, njen stil za plažu može da nam posluži kao inspiracija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

 

Preko prelepog kupaćeg Neda je ponela belu laganu košulju koja joj je poslužila umesto ogrtača i bele japanke. Celu kombinaciju upotpunila je prelepim slamenim šeširom koji je omiljeni letnji izbor mnogih lepotica tokom leta. 

Komentari (0)
Loading