Viktorija Bekam objavila fotografije s letovanja na Jadranu: Porodica uživa u letnjoj avanturi, lajkovala ih i Kim Kardašijan

Olja Jelić Vesti 26.08.2023 21:20 0

Na fotografijama se mogu vidjeti Dejvid, ona i deca kako uživaju na hrvatskom primorju

Viktorija i Dejvid Bekam

Printscreen/Instagram

Viktorija Bekam pohvalila se porodičnim fotografijama s letovanja u Hrvatskoj. Bivša zvezda "Spice Girls" i supruga fudbalera Dejvida Bekama objavila je niz fotografija nastalih tokom porodičnog boravka na Lopudu. 

"Vreme s porodicom je sve", poručila je i označila sinove Bruklina i Romea, koji se porodici nisu pridružili na odmoru. "Nedostajete nam", napisala im je.

 

 

 

Na fotografijama se mogu vidjeti Dejvid, ona i deca kako uživaju u letnjim aktivnostima. Fotografije je lajkovala i Kim Kardašijan, za koju se u junu nagađalo da je svratila do Dubrovnika. 

Inače, juče se Dejvid Bekam pohvalio fotografijama s juga Italije pa se čini da je porodica juče napustila Hrvatsku. Bekamovima je ovo druga godina zaredom da letuju na Jadranu.

Bili su smešteni u luksuznom resortu Lopud 1483. Reč je o nekadašnjem franjevačkom manastiru koji je baronica Frančeska von Habsburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Iznajmljivanje luksuznog kompleksa košta 10.000 eura za deset osoba, a cena jednog noćenja iznosi oko 1400 evra. 

Komentari (0)
Loading