Klaudija (53) proslavila rođendan u mikro bikiniju: Ljudi u čudu gledaju kako izgleda, ima telo kao da joj je 20 godina

Jelena Vukelić Vesti 29.08.2023 14:30 0

Legendarna nemačka supermodelka, Klaudia Šifer (53), pokazala je svoje obline u oskudnom, ali luksuznom bikini kostimu brenda Dolce & Gabbana dok je ove nedelje proslavljala rođendan u Grčkoj.

Klaudija Šifer

Shutterstock

Šareni kupaći kostim sa crvenim, plavim, belim i žutim uzorkom upotpunjen je belim sunčanim naočarima, prstenjem, ogrlicom i narukvicom. Plavokosa lepotica, čiji je 53. rođendan bio u petak, 25. avgusta, pozirala je sa leptirom na ruci.

 

 

Proslava u grčkom raju, sa posebnim prijateljem koji mi je došao čestitati rođendan - napisala je uz fotografije i video, misleći na leptira. Na drugoj fotografiji vidimo Klaudija se smeška uz niz zlatnih balona na kojima piše "Sretan rođendan".

Srećan rođendan, Klaudija - napisala je pevačica Dua Lipa, dok su mnogi obožavaoci takođe pohvalili njen bezvremenski izgled.

Što starija, to lepša - stoji u jednom od komentara.

Što se tiče godina i prolaska vremena, Klaudija je nedavno otkrila da još uvek može da obuče iste farmerke koje je nosila pre 30 godina na modnoj pisti.

Nosila sam ove farmerke u mnogim prilikama. Nikad ne izlaze iz mode i izdržale su test vremena zahvaljujući svom klasičnom kroju (visok struk, ravne nogavice), a dopadaju mi se i intenzivne nijanse francusko plave i jedinstveni izvezeni detalji - rekla je za The Guardian u aprilu.

Iako je džins popularan već decenijama, majka dvoje dece je dodala da "nisu zahtevale nikakva popravke" i da su "nežno izbledele".

- One su deo mog života isto kao i svaki cenjeni komad nakita ili omiljeno umetničko delo. I, da budem iskrena, drago mi je što mi i dalje odgovaraju! - zaključila je.

Komentari (0)
Loading