Dakota Džonson napravila drastičnu promenu: Zakleta brineta neprepoznatljiva sa novom bojom kose

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 17:50 0

Zakleta brineta, uvek verna svojim pramenovima boje čokolade, Dakota Džonson je sve iznenadila

Dakota Džonson

Shutterstock

Znamo da se glumci transformišu izgledom, kako za uloge, tako i da bi uvek bili aktuelni novinarima i publici. Ali večna, stvarno večna brineta Dakota Džonson nije nas iznenadila samo promenom boje kose nego i koliko ju je nova boja promenila - na prvu je nismo prepoznali, barem ne na objavljenoj slici. Dakota Blondson, više nego Dakota Džonson, neki su od komentara njenog novog izgleda.

 

 

Ovu promenu glumica je napravila zbog nadolazećeg filma 'Daddio'. TeaTime Pictures je tako podelio nekoliko fotografija iz svog novog naslova u kojem  33-godišnja glumica za partnera ima Šona Pena. Radnju opisuju kao susret vozača taksija i putnice  koji se zapletu u "intiman, intenzivan razgovor između dvoje stranaca". Nadamo se da je zanimljivije nego što zvuči.

Kako bilo, iz ovog ili onog razloga, film je zahtevao da Dakota svoju dugu kosu boje tamne čokolade pretvori u kraći bob sa šiškama i to u toplim svetlo plavim tonovima. 

Pretpostavljamo da je reč o perici, s obzirom na to da je 'Daddio' snimljen krajem decembra 2022., a Dakotu smo od tad videli u više navrata kako na crvenom tepihu zamahuje svojom smeđom kosom, a jedina su promjena nešto gušće šiške. Vrlo retko, mnoge se sa vremenom priklone baš plavoj kosi, a koliko vidimo glumici bi baš dobro i pristajala. No, očigledno je verna svom stilu.



 

Komentari (0)
Loading