Prljavi detalji razvoda ne prestaju da isplivavaju: Uskoro bivša žena Kevina Kostnera teško podnosi gubitak bogatstva

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 10:35 0

Naviknuta na najluksuznije što na svetu postoji, supruga holivudskog glumca je na saslušanju povodom dodele starateljstva bila vrlo emotivna dok se priseća u kakvom je bogatstvu živela

Kevin Kostner

EPA

Holivudski glumac Kevin Kostner trenutno se razvodi od supruge Kristin Baumgartner, a par je već mesecima u centru pažnje svetske javnosti zbog prljavih detalja njihovog kraha braka.

Naime, nakon što su odlučili da se razvedu, Kristin je zahtevala da ona ostane u kući u kojoj su živeli zajedno, a u pitanju je luksuzna vila u Santa Barbari koja košta čak 145 miliona dolara.

Kostner je potom izjavio da je on beskućnik zbog supruge, a ona je odlukom suda primorana da se iseli, te je prešla u kuću za poslugu na istom imanju, a zatim je iznajmila jednu kuću u blizini, koju mesečno plaća 40.000 dolara. Sve vreme njihovog sporenja, Baumgartnerova insistira da joj glumac ubuduće mesečno plaća ogroman iznos da bi njihova deca i ona zadržali životni stil na koji su navikli.

Sada se bračni par suočio oči u oči na saslušanju povodom dodele starateljstva nad njihovo troje dece – Grejs, Hejsom i Kejdenom, a mediji javljaju da je supruga Kevina Kostnera sve vreme bila na ivici suza i da je u jednom trenutku briznula u plač.

Krisin Baumgartner požalila se da njen novi dom "ne pruža uporediv stil života" u odnosu na kuću u kojoj su nekad stanovali, iako je i ona koju iznajmljuje luksuzna. Istakla je da njena deca traže više novca da bi uredili ovu nekretninu tako da bude "više od doma, da bude iskustvo".

Njen argument bile su fotografije vile u kojoj je živela s Kostnerom, a žalila se i na to što je nekada stalno surfovala i imala sobu samo za daske za surfovanje, opremu za ronjenje i odbojku, a sada to nije slučaj.

Kako pišu strani mediji, iako je izgledala samouvereno, supruga Kevina Kostnera je bila vrlo emotivna, oči su joj bile pune suza, a kada je pomenula činjenicu da više nema ranč u Aspenu dece – briznula je u plač takav da je sudija predložila pauzu.

Kristin je, takođe, negirala da je Džoš Konor, s kojim je viđena na Havajima u martu i julu ove godine, njen novi dečko, već je istakla da je on njen dugogofišnji prijatelj. Konor je dugo bio blizak i sa Kostnerom, a nedavno se razveo od supruge Patriše.

 

Komentari (0)
Loading