Iako je u osmoj deceniji izgleda bolje od mnogo mlađih: Šer otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Olja Jelić Vesti 05.09.2023 18:15 0

Gostujući u emisiji "Good morning Britain" Šer je govorila o tome kako održava svoj mladolik izgled te je otkrila da čuva svoju dugu kosu i da radi "iste stvari" koje je uvek radila

Šer

EPA

Gostujući u emisiji "Good morning Britain" Šer je govorila o tome kako održava svoj mladolik izgled te je otkrila da čuva svoju dugu kosu i da radi "iste stvari" koje je uvek radila.

"Jednostavno ne mogu da verujem da ću u nekom trenutku imati 80 godina", rekla je Šer, "I dalje ću nositi svoje farmerke i i dalje ću nositi dugu kosu i i dalje ću raditi iste stvari koje sam oduvek radila."

Prisetila se kako je sa prijateljicom razgovarala o momentu kad će morati da skrati kosu i prestati da nosi farmerke "jer je to izgledalo kao nešto što starije žene rade", ali je priznala da do toga još uvek nije došla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

Za Šer, njeni geni su zaslužni za njen kontinuirani mladalački izgled. Njena majka je doživela 96 godina.

"Geni u mojoj porodici su prilično neverovatni", rekla je. "Ne znam da li te to što se ne osećaš starim čini mlađim. Pratim trendove. Imam puno mladih prijatelja. Imam i stare prijatelje. Iskreno, ne pokušavam se osećati mladom. Ne pokušavam biti mlada. Ja sam ono što jesam".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

 

Šer je u maju proslavila 77. rođendan, a 2020. je za Guardian govorila o tome kako ostaje fit.

"Ceeli život sam radila da zadržim snagu u svom telu", objasnila je ističući da "postoje devojke od 20 godina koje ne mogu da rade ono što ona radi".

Ona je takođe dala fanovima uvid u svoju rutinu vežbanja u objavi na društvenim mrežama iz 2022. godine, otkrivajući da uživa u trbušnjacima, zumbi i jogi.

Komentari (0)
Loading