Beograđanin odneo šou na festivalu u Veneciji: Dečko sa Banovog brda je osvojio modne piste, a sinoć izdominirao na crvenom tepihu

Olja Jelić Vesti 07.09.2023 11:33 0

Beograđanin ukrao šou na festivalu u Veneciji

Alesandro Eger

Profimedia

Filmski festival u Veneciji se bliži kraju, a sinoć smo na premijeri filma "Vivants" imali priliku da vidimo pojavu veoma zanimljivog para, bar za domaću publiku! Crvenim tepihom Mostre prošetali su se Alesandro Eger i njegova lepša polovina Madalina Doroftei. Ako vam samo ime ne znači ništa, možda hoće informacija da je reč o mladom čoveku koji je još kao dečak krasio omot Kinder čokolade, inače rođenom Beograđaninu.

Ovaj mondenski par redovan je gost na prestižnim festivalima širom Evope, pa su prethodnih godina bili na spisku zvanica festivala u Veneciji, ali i onog u Kanu. Alesandro se ovog puta pojavio u veoma glamuroznom, elegantnom izdanju, što nas ni ne čudi s obzirom na to da obožava modu i neprestano se poigrava trendovima.

On je izabrao moderno odelo od crnog pliša sa pantalonama nešto šitih i opuštenijih nogavica, a upotpunio ga je belom košuljom, leptir-mašnom i crnim, svečanim mokasinama od baršuna.

Njegova izabranica je rešila da bude stilski usklađena sa dečkom, pa se i sama opredelila za izdanje u crnoj boji - zavodljivu haljinu sa šljokicama koju krasi izrazito dubok šlic, ali i prorez u predelu grudi. Sve je zaokružila srebrnim sandalama sa kaišićima, ali i glamuroznim nakitom, te svečanom punđom i efektnom šminkom.

Alesandro Eger

Printscreen/Instagram

 

 

Inače, Eger se već godinama bavi manekenstvom i važi za "vruć" komad na italijanskoj modnoj sceni. I Madalina radi kao model, a par je nerazdvojan već više od 10 godina i pre dva meseca su se konačno i verili. Često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu, te se i na različitim događajima uvek pojavljuju ruku pod ruku.

Inače, ova lepotica je nekadašnja Mis Rumunije, ali nije zapostavila ni obrazovanje - diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Ko je zapravo Alesandro Eger i kakve veze ima sa Srbijom?

Alesandro je jedan od viđenijih muškarca u Italiji, a pored toga što je veoma tražen model, on se polako, ali sigurno probija i u svetu kinematografije - dobio je i ulogu u filmskom hitu iz 2021. "House of Gucci". I pre toga imao je manje uloge u nekoliko ostvarenja, a još kao tinejdžer glumio je u seriji "The Band". On je prošle godine učestvovao i u italijanskoj verziji poznate emisije "Ples sa zvezdama", a u julu ove godine objavio je i pesmu "In ogni posto".

 

 

Jednom prilikom je otkrio da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi našao svoje mesto pod Suncem, a u tom periodu radio je i kao vozač pevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini, kada je debitovao za brend Versaće.

 

 

"Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija - Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje", istakao je Alesandro pre nekoliko godina.

Komentari (0)
Loading