Glumac Deni Masterson osuđen na 30 godina: Svi su ga voleli u "Veselim sedamdesetim", a ispostavilo se da je silovatelj

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 15:54 0

U čuvenoj seriji je svima bio jedan od omiljenih likova, a sada je osuđen zbog silovanja dve žene na najmanje 30 godina u zatvoru.

Deni Masterson

Shutterstock

Poznati glumac Deni Masterson, koji je svetsku popularnost stekao u seriji "Vesele sedamdesete", osuđen je na 30 godina zatvora zbog dva silovanja

Porota je procenila da je Deni, koji je optužen za ovaj gnusan zločin 2019. godine, kriv zbog silovanja dve žene pred sudom u Los Anđelesu.

 

 

Njegova izbezumljena supruga Bižu Filips bila je u sudnici dok je izrečena presuda i kako su mediji preneli ona je to veoma teško podnela. 

 

 

Sudija je tačno rekao da je to kazna od najmanje 30 godina do doživotnog zatvora. Porota je u maju proglasila krivim 47-godišnjeg glumca, koji je inače član Sajentološke crkve.

 

 

On je glumio Stivena Hajda u hit seriji "That '70s Show" odnosno Vesele sedamdesete po srpskom prevodu.

Njegove žrtve su u suzama ispričale u sudnici kako im je uništio živote svojim postupkom.

- Vi ste patetični, uznemireni i izuzetno nasilni, a svet je bezbednije mesto sa vama u zatvoru - rekla je javnosti nepoznata devojka, gledajući pravo u glumca u sudnici.

- Ti si prava kukavica i bezdušno čudovište. Mislim da je život u zatvoru za tebe prikladna kazna  - dodala je druga devojka.

U sudnici su bili članovi porodice osuđenog glumca, kao i velika grupa prijatelja iz Sajentološke crkve.

Komentari (0)
Loading