"Na licu sam imala brdo filera i botoksa": Pevačica priznala da je bila ovisna o estetskim korekcijama, sad je rekla dosta

Slobodanka Ćorić Vesti 14.09.2023 13:01 0

Njeno viđenje lepote promenilo tokom poslednjih nekoliko godina, pa sada smatra da starenje može biti jako lepa stvar, a ne nešto od čega bi trebalo da bežimo

arijana grande

Profimedia

Pevačica Arijana Grande (30) priznala je da je svojevremeno bila ovisna o estetskim korekcijama, te da je stavljala filere u usne i koristila botoks, ali je 2018. godine odlučila da prestane s tim, jer je smatrala da je preterala.

- Tokom godina imala sam brdo filera u usnama i botoksa, ali sam prestala 2018. jer sam osećala da je previše. Osećala sam se kao da se skrivam. Dugo vremena je lepota bila nevidljiva za mene, a sada, kada sam prestala da stavljam filere i botoks, osećam se kao da možda nije - priznala je pevačica u videu za Vogue.

Iako je sada estetske korekcije ne zanimaju, ne isključuje mogućost da se predomisli u nekom trenutku i ponovo ih koristi. 

 

 

- Možda ću jednog dana opet početi, ne znam. Svako zna šta mu prija. Šta god čini da se osećate lepima, podržavam. Da li ću otići na fejslifting za deset godina? Možda - iskrena je bila Arijana.

Dodala je i da se njeno viđenje lepote promenilo tokom poslednjih nekoliko godina, pa sada smatra da starenje može biti jako lepa stvar, a ne nešto od čega bi trebalo da bežimo.

 

 

- Godinama sam koristila šminku kao masku ili nešto iza čega sam se krila. Imala sam sve više kose, sve deblji ajlajner na očima... Nekad to može da bude lepo, ali, kako starim, sve više mi se sviđa ono što je ispod toga - poručila je u snimku.

Komentari (0)
Loading