"Ništa nije kao na reklami, sve lažu": Izabranica Ognjena Amidžića otkrila kako se oseća u trudnoći, "jedno oko na čelu, drugo na ramenu"

Slobodanka Ćorić Vesti 21.09.2023 09:38 0

Mina se prvi put oglasila od kako se u medijima pojavila vest da je trudna i javno otkrila kako se oseća

mina naumović

Printscreen/Instagram

Ognjen Amidžić će sa svojom izabranicom Minom Naumović po drugi put postati tata. Popularni par je već zakazao venčanje, a sada se Mina prvi put oglasila od kako se u medijima pojavila vest da je trudna i javno otkrila kako se oseća.

"Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike", napisala je Mina u svojoj objavi. Podsetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

"Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da, možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba", rekao je Ognjen.

 

Komentari (0)
Loading