Vera Vang podelila fotografiju sa ćerkama: Svi komentarišu da izgledaju kao sestre

Olja Jelić Vesti 21.09.2023 10:40 0

Veru Vang zbog mladolikog izgleda mnogi nazivaju besmrtnom, a modna dizajnerka nedavno je podelila fotografije svojih ćerki koje takođe deluju znatno mlađe

Vera Vang

Shutterstock

Veru Vang zbog mladolikog izgleda mnogi nazivaju besmrtnom, a modna dizajnerka nedavno je podelila fotografije svojih ćerki koje takođe deluju znatno mlađe.

Vera je putem svog Instagram profila objavila fotografije sa proslave ćerkinog 30. rođendana, a za tu priliku pozirala je zajedno i sa svojim bivšim suprugom Arturom  Bekerom.

Upravo te fotografije izazvale su veliku pažnju njenih pratioca jer osim što Vera izgleda mladoliko i njene kćerke Džozefin i Sesilija izgledaju mlado u odnosu na svoje godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

 

Njeni pratioci su naročito bili iznenađeni izgledom njene mlađe ćerke i komentarisali su da imaju neverovatne gene, a neki su rekli da izgledaju kao da su sve tri sestre, iako su obe ćerke usvojene.

"Smešna činjenica: Vera izgleda kao da ima 30, a njena ćerka kao da ima 16 godina. Neverovatni geni", "Prekrasna mama i prekrasna porodica", "Izgledate kao sestre", "Tako ste lepe", bili su samo neki od komentara.

Inače, Vang je i ranije bila u fokusu medija zbog svog izgleda pa je podrelila savete koje svakodnevno koristi u svom životu. Navela je da tajna njenog izgleda što svako veče popije koktel sa votkom te da je jedan od razloga zašto izgleda vitko kao i što se u mladosti aktivno bavila sportom. Pored toga istaknula je važnost sna i izbegavanje jakog sunca.

Komentari (0)
Loading