Nastavljaju sa bizarnim ponašanjem: Kanje joj daje upustva dok Bjanka polugola pozira pred lokalcima Firence

Olja Jelić Vesti 23.09.2023 12:15 0

Kanje Vest i njegova devojka Bjanka ćensori izazvali su veliku požnju dok su kupovali u turističkoj ulici Via dei Calzaiuoli u Firenzi u četvrtak popodne.

Kanje i Bjanka

Profimedia

Kanje Vest i njegova devojka Bjanka Ćensori izazvali su veliku požnju dok su kupovali u turističkoj ulici Via dei Calzaiuoli u Firenzi u četvrtak popodne.

On je preuzeo ulogu fotografa svoje devojke dok je pozirala ispred brojnih lokalaca u još jednom od svojih odvažnih golišavih izdanja.

Okružena obožavateljima, Bjanka je pozirala u pripijenom trikou s neizostavnim prozirnim sjajnim čarapama i na visokim petama.

U bizarnom videu koji prikazuje njih dvoje kako prolaze rustičnom italijanskom ulicom, čini se da Kanje daje uputstva Bjanki kako da pozira dok je snima telefonom.

 

@dailymail Kanye West causes a frenzy in Florence directing a photoshoot in the streets with his wife Bianca Censori #kanyewest #biancacensori #florence #italy #photoshoot #yeezy #ye #kanyebeingkanye ♬ original sound - Daily Mail

 

 

Par je nastavio svoje mini fotografisanje uprkos tome što su bili okruženi gomilom ljudi. Izgledali su potpuno nezainteresovani zbog pažnje lokalaca koji su ih snimali.

Kanje je nosio potpuno crnu odeću, a lice je pokrio kapuljačom i šalom koji je bio oblikovan tako da izgleda kao bandana.

Ovo pojavljivanje dolazi nakon niza prethodnih izlazaka u Italiji gdje je Bjanka privlačila pažnju provokativnim modnim izdanjima, a njen partner upitnim ponašanjem.

Komentari (0)
Loading