Kolinda je uz hit dijetu skinula 30 kilograma: Tri namirnice potpuno izbacila iz ishrane

Slobodanka Ćorić Vesti 25.09.2023 13:36 0

Glavni obrok u danu je večera koja se bazira na mesu, ribi i kuvanom povrću

kolinda

Printscreen/Instagram


Svaka nova fotografija Kolinde Grabar-Kitarović donosi gomilu laskavih komplimenata. Ona je godinama isklesavala liniju, što je jasno vidljivo kada se uporedi njen izgled 2017. i danas.

Pre pet godina objavljeno je da se bivša hrvatska predsednica odlučila na liposukcijsku dijetu. Dijeta se sprovodi 14 i 21 dan, u zavisnosti od toga koliko kilograma želite da izgubite. Nakon 14 dana, dijeta se uzima za 14-dnevnu pauzu.

Dijeta se sastoji od tri obroka dnevno, slatkiši i hleb su zabranjeni. Glavni obrok u danu je večera koja se bazira na mesu, ribi i kuvanom povrću. Doručak i ručak su zamenjeni šejkovima različitih ukusa, uz dodatke ishrani. Salate su dozvoljene uz večeru, dok su voće i ugljeni hidrati zabranjeni.

 

 

Izbegava se i fizička aktivnost, iako je Kolinda u više navrata rekla da i dalje vežba. Zahvaljujući rezultatima koje je liposukciona dijeta donela Kolindi, 2019. godine upravo ta dijeta je, uz ketogenu, bila najpopularnija po broju pretraga na Guglu. Kolinda je iz ishrane izbacila polugotovu hranu, belo brašno i šećer, a unosila je dosta mesa, ribe i povrća i maslinovog ulja. Takođe, hrana koju je jela nije bila pržena.


 

Komentari (0)
Loading