Melanija Tramp u tajnosti promenila predbračni ugovor

Slobodanka Ćorić Vesti 29.09.2023 15:59 0

Veruje se da je ovo treći put da par menja sporazum koji je prvobitno sastavljen u vreme kada su se venčali pre skoro dve decenije, 2005. godine

Melanija Tramp u tajnosti promenila predbračni ugovor

Profimedia

Melanija Tramp je u tajnosti promenila delove svog predbračnog ugovora sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom u jeku njegove trke za drugi mandat u Beloj kući.

Ona je "najviše zabrinuta" za fond koji je namenjen za sina Barona, a prema pisanju Daily Maila izmenjeni uslovi se navodno odnose na finansije i imovinu i trebalo bi da povećaju fond koji je osnovan za sada 17-godišnjeg Barona.

Veruje se da je ovo treći put da par menja sporazum koji je prvobitno sastavljen u vreme kada su se venčali pre skoro dve decenije, 2005. godine.

Neimenovani izvori navode da je predbračni ugovor ponovo izmenjen više zbog pravnih bitki koje Tramp vodi, a ne toliko zbog njegovog potencijalnog drugog predsedničkog mandata.

 

@alo cozy, chic, and ready for the streets 🌃🍂 our seamless luxe terry cuddle coverup is our fall go-to #alo #aloyoga ♬ original sound - nadim sakha

 

Komentari (0)
Loading