Godinama niko nije znao kako zapravo izgleda: Pevačica pokazala lice nakon operacija, javnost je oduševljena

Anđela Jovanović Vesti 04.10.2023 10:59 0

Australijska pevačica Sia nedavno je pokazala svoje lice nakon što ga je godinama skrivala. Podvrgla se brojnim operacijama i skupila hrabrost da se konačno pokaže.

Sia

EPA

Popularna pevačica Sia, pokazala je svoje lice, nakon godina skrivanja i otkrila da se podvrgla zatezanju lica i time odala počast svom prijatelju i plastičnom hirurgu Benu Taleiju na dodjeli nagrada "Daytime Beauty Awards 2023".

"Ja sam pop zvezda koja inače skriva svoje lice i ne laže o tome. Dobila sam neverojatan lifting lica od doktora Taleija. On je neverovatanzaista, radi toliko dobar posao i to ne samo za svetske pop zvezde", rekla je pevačica.

Njen hirurg je takođe za nju imao samo reči hvale.

"Ne znam znate li vi koliko je Sia neverovatna kao osoba. Imamo puno zajedničkih prijatelja i uvek je šokantno koliko je oni vole. Ona je čudesna", poručio je hirurg Talei.

Inače, ova 47-godišnja zvezda je u intervjuu za Billboard 2013. godine izjavila da je odlučila sakriti svoje lice kako bi zadržala privatnost, ali i zbog nesigurnosti koje je razvila nakon uspona do slave. Osim zatezanja lica, ranije je uradila liposukcije brade i stomaka, o čemu je uvek iskreno govorila.

 

 

Komentari (0)
Loading