Ona je kuma Novaka Đokovića: Bosanska manekenka očarava svojom zanosnim izgledom, pred njom svi zaneme

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 19:58 0

Ova prelepa manekenka je kuma Novaka Đokovića

Nataša Derikonja

Printscreen/Instagram

Život Novaka Đokovića uvek je zanimljiv za javnost.

Kako provodi slobodno vreme, sa kim se viđa, ko mu je najbolji prijatelj, samo su neka od pitanja na koje mnogi žele da čuju odgovor. Ali malo ko zna koliko je lepa kuma Novaka Đokovića.

Nole je poznat po tome da neguje prijateljstva još iz školskih dana. Jedno od njih je sa fudbalerom Nevenom Markovićem koje je ojačalo i kumstvo, i to duplo.

 

 

Naime, Neven je 2014. godine venčao Novaka i Jelenu u crkvi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Godinu dana kasnije Novak je bio kum na Nevenovom venčaju sa Aleksandrom Tanacković, piše Stil. U braku su dobili ćerku Inu, međutim nakon pet godina usledio je razvod.

Posle jednog braka, Neven je pronašao novu ljubav i to prelepu manekenku iz Bosne i Hercegovine Natašu Derikonju, a Novak je još jednom bio kum najboljem drugu iz detinjstva.

 

 

Nataša je završila Fakultet tehničkih nauka i inženjer je pejzažne arhitekture. Bavi se modelingom i krasile je brojne naslovnice.

 

 

Neven je često isticao da je Novak divan prijatelj, i da je uvek tu za njega.

„Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega“, rekao je svojevremeno Neven Marković, koji je sa Novakom odrastao na Banjici, i napomenuo da od Novaka nema boljeg prijatelja:

„On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara. Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja“, zaključio je kum Novaka Đokovića.

Kuma Novaka Đokovića je vanserijska lepotica, njen Instagram je prepun fotografija sa putovanja, a krasila je i neke naslovnice. 

 

 

Definitivno da Neven ima ukusa, a svi su oduševljeni njenom lepotom. Dobija na hiljade lajkova i komentara od svojih pratilaca. 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading