Porodica Smit ponovo iznenađuje: Džejda je otkrila nove detalji koji objašnjavaju dosta toga

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 16:15 0

Džejda Pinket Smit nedavno je otkrila kako Vil Smit i ona već šest godina odvojeno žive.

džejda i vil

Profimedia

Naime, u isečku iz nadolazećeg "NBC News" specijala s Hodom Kotb, Džejda Pinket Smit je rekla da oni nisu bili spremni ranije da otkriju svoje rastajanje

"Mislim da smo do 2016. godine oboje bili iscrpljeni pokušajima. Oboje smo još uvek bili zaglavljeni u našoj fantaziji o tome šta smo mislili da bi druga osoba trebalo da bude", rekla je Džejda.

Džejda Pinket Smit (52) i VIl smit (55) u braku su od 1997. godine, a ona je rekla da nisu zakonski razvedeni. Razdvojeno žive od 2016. godine, a Džejda je nedavno potvrdila da je u tom periodu imala aferu sa pevačem Augustom Alsinom.

Nakon toga, 2022. godine par je ponovo bio u fokusu javnosti zbog toga što je Vil Smit ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara, zbog toga što se šalio na račun Džejdine ćelavosti. Inače ona boluje od alopecije koja dovodi do opadanje kose.

U jednom intervjuu, Pinket Smit otvorila je priču o incidentu, za koji je mislila da se radi o jednom komičnom trenutku između Vila i Krisa.

Uglavnom Džeda je u najavljenoj emisiji navela da se njihov brak raspao zbog puno situacija, a detalje će otkriti u svojim nadolazećim memoarima pod nazivom "Worthy", koji izlaze 17. oktobra.

 

 

 

@najzena.rs @minajulardzija se bori sa opakom dijagnozom - cističnom fibrozom! Ona je verovala da će je optimizam održati u životu. Međutim, početkom pandemije Mina je prošla kroz pravi pakao. “Tada je bolest već uzela maha i bukvalno me je srušila. Faktički je falilo mesec dana da ne budem više među živima.” I kada se najmanje nadala, usledilo je čudo. Mina je dobila šansu da živi! 💜 Celu vest možete pročitati klikom na link u opisu profila! #najzena #najzenasrbije #zivot #borba #cisticnafibroza #fyp #fypシ #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading