Obrisala sve slike i promenila imidž: Fanovi uvereni da je na pomolu novi projekat

Anđela Jovanović Vesti 13.10.2023 15:37 0

Dua Lipa podelila je objavu na Instagramu na kojoj je pokazala novi imidž pozirajući s vatreno crvenom kosom, dok su njeni fanovi posumnjali da istovremeno najavljuje novi projekat.

Dua Lipa

Foto: AP

Na fotografiji, Dua Lipa leži na krevetu odevena u majicu bez rukava na crvene, bele i plave pruge, a njena crvena kosa dolazi do izražaja.

"Jesam li vam nedostajala?", upitala je u opisu. Takođe je označila filmskog režisera Tajrona Lebona u objavi, potencijalno nagoveštavajući predstojeći filmski projekat.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

 

Lipin posljednji filmski projekat bio je trenutni hit "Barbie" Grete Gervig, u kom dobitnica Gremija glumi Barbi sirenu – čija je šarena, talasasta kosa možda inspirirala novi izgled zvezde.

Lipa je za film snimila i pesmu "Dance the Night". Ova pesma joj je ove godine donela dve nominacije za "MTV Video Music Award", za najbolji pop i najbolju koreografiju.

Drugi su posumnjali da je dobitnica Gremija bila na ivici objavljivanja novog singla nakon što je potvrdila da će njen sledeći album biti objavljen 2024. godine.

Ona je u avgustu rekla da razvija "novi zvuk", iako će "i dalje biti pop". Prošlo je više od tri godine otkako je predstavila svoj drugi album "Future Nostalgia" 2020.

Takođe, obrisala je sve druge objave s profila što muzičari neretko rade kada žele skrenuti fokus na svoje nove projekte.  

 

 

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👸🏻 Druga naša „Naj mama“ je Nataša Gasenberger, ponosna majka sedmoro dece. Ova hrabra mama, objasnila nam je kakve sve izazove nosi svakodnevni život velike porodice. U intervjuu Nataša nam je otkrila i ko joj je pružio najveću pomoć I podršku dok su deca bila mala. 🙂 Priču sa Natašom pogledajte na našem portalu! #najžena #žena #najmama #mama #majke #jednajemajka #srbija #emisija #foryoupage #fypシ #majka ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading