Autfit Nine Badrić za čistu desetku: Pantalone neobičnog kroja koje ističu figuru poželeće svaka žena

Olja Jelić Vesti 20.10.2023 10:51 0

Nina Badrić ne prestaje da oduševljava svojim modnim odabirima

Nina Badrić

Printscreen/Instagram

Slojeviti autfiti u tamnim bojama proverena su kombinacija za jesen, s dolaskom hladnijih temperatura, ali je umeće ukombinovati, a da ne bude dosadno i bezlično. U svom nedavnom stajlingu time se vodila i Nina Badrić, biranjem odevnih komada u crnoj i tamnosivoj boji.

Na nekoliko fotografija objavljenih na Instagramu, Nina je nosila zanimljivu kombinaciju krop sakoa sa tankim svetlim prugicama, meku poluprozirnu majicu dugih rukava i opuštenog okruglog ovratnika i tamnosive pantalone širokih nogavica, sa asimetričnim krojem na gornjem dijelu te širokim pojasom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ove pantalone inače "dodaju kilograme" na mestima na kojima to dosta žena ne bi poželelo, ali Nininu vitku figuru su samo naglasile. Remen na pantalonama krasili su i sitni metalni detalji u srebrnoj boji, a od obuće se odlučila za mrežaste salonke. Od modnih dodataka, Nina na fotografijama nosi samo sunčane naočare velikih okruglih okvira i trobicu. Na noktima pevačica je ponela bordo boju, koja je jedna od glavnih ove jeseni. 

 

@najzena.rs A vi? Pišite nam u komentarima 👇🏻👇🏻👇🏻 #fypシ゚viral #fyf #fypシ #žena #najžena #anketa ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading