Megan Markl navodno piše memoare: Kraljevska porodica se sprema za najgore, a glavna meta je Kejt Midlton

Olja Jelić Vesti 21.10.2023 11:58 0

Svi jedva čekaju da čuju što se dogodilo između nje i Kejt pre venčanja, kada su navodno jedna drugu rasplakale, kaže kraljevski stručnjak

Megan Markl i Kejt Midlton

Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa navodno piše autobiografiju, a kraljevski biograf Tom Bover tvrdi da bi Megan Markl mogla zavrteti ozbiljan novac. 

Autorka Anđela Levin govori da bi Meganini memoari mogli proći bolje na tržištu od Harijeve autobiografije "Spare" i da će biti puna 'kukanja i žaljenja kako ju je kraljevska porodica loše tretirala'. Isto tako, kraljevski komentator Fil Dampier strahuje da će upravo princeza od Velsa Kejt Midlton biti ta koja će se naći na udaru, ako su glasine o knjizi tačne.

 

 

- Harijev "Spare" bio je bestseler, a Meganina autobiografija verovatno bi se prodavala još i više. To bi takođe bila idealna prilika za Megan da iznese svoje viđenje onoga što joj se dogodilo kad je upoznala princa Harija, zaljubila se i pridružila najpoznatijoj porodici na svetu, a zatim je napustila - rekao je. 

- Svi jedva čekaju da čuju što se dogodilo između nje i Kejt Midlton pre venčanja, kada su navodno jedna drugu rasplakale. Verovatno će govoriti o poređenjima koje su se pravila između njih dve u medijima i delovaće ogorčeno - dodao je Dampier. 

 

 

Kraljevska porodica navodno je zabrinuta zbog knjige koju Megan piše, pogotovo nakon što je i sam princ Hari ispričao detalje o svom odrastanju unutar stroge kraljevske porodice. 

- Kraljevska porodica pretpostaviće najgore i pripremiti se za nova otkrića. To bi takođe samo pogoršalo odnose među njima, ali još uvek ne mislim da će kraljevska porodica uzvratiti udarac. Oni će ćutati i upijati, iako će ih to jako povrediti. Njihova je politika bila da Hari i Megan ostanu bez municije, ali nažalost, ostalo im je dosta, a jedna od njih je i Meganina knjiga. Ne postoji ništa što ona neće iskoristiti da bi opravdala svoj položaj - zaključio je kraljevski komentator. 

 

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading