Latino zavodnik neprepoznatljiv: Antonio Banderas iznenadio novim imidžom, kako se vama dopada?

Olja Jelić Vesti 25.10.2023 19:59 0

Antonio Banderas predstavio je novi imidž, zbog kojeg ga nije baš lako prepoznati.

Antonio Banderas

Shutterstock

Glumac Antonio Banderas iznenadio je pojavom na jednom događaju u rodnoj Malagi.

63-godišnji latino zavodnik predstavio je svoj novi imidž, zbog kojeg je gotovo neprepoznatljiv. Nakon što je godinama negovao kratko ošišano kosu, sada je odlučio pokazati svoje prirodne kovrdže, a pustio je i brkove.

Njegov novi imidž izazvao je podeljene reakcije javnosti.Inače, Banderas je prošle godine otkrio da mu se život promenio otkako je 2017. godine pretrpeo srčani udar.

"Shvatio sam da je to verovatno jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile jer je odjednom sve postalo nevažno i ono što me svakodnevno brinulo postalo je besmisleno. Pomislio sam, zašto razbijam glavu kad ću umreti?" priznao je glumac.

U emisiji Jimmy Kimmel Live ispričao je i kako mu je njegova 20 godina mlađa devojka Nikol Kimpel spasila život jer mu je pružila prvu pomoć kad ga je zabolelo u grudima. Naime, noć pre srčanog udara Kimpel je otišla da kupi tablete protiv bolova jer je bolela glava. Srećom, kupila je aspirin, što je spasilo Banderasa od smrti sledećeg dana.

"Sledećeg jutra, kada su mi počeli simptomi i jasno sam znao što se događa, stavila mi je jedan od onih aspirina na jezik i to mi je spasilo život", ispričao je.

Banderas i Nikol u vezi su od 2014. godine, ali se retko se zajedno pojavljuju u javnosti.

On iza sebe ima brak s Melanie Grifit, sa kojom ima i ćerku Stelu.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading