Ćerka princeze Jelisavete Karađorđević stala na ludi kamen: Katarina (62) pozirala u romantičnoj venčanici na obali mora, a evo ko joj je muž

Slobodanka Ćorić Vesti 27.10.2023 10:29 0

Katarina je ćerka Jelisavete Karađorđević i Haurada Oksenberga. Majka je tri ćerke, Maje van Din, Selest van Din i Indije Oksenberg koja je bila u kandžama sekte, ali se srećom sve dobro završilo

katarina oksenberg

Printscreen/Instagram

 "Moj voljeni i ja venčali smo se 21. oktobra. Veoma smo zahvalni što smo proslavili sa bliskim prijateljima i porodicom. Osećam se tako blagosloveno". Ovim rečma je glumica Katarina Oksenberg, ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, obelodanila da se udala za biznimena Elisa Džounsa, sa kojim se verila u julu ove godine.

Ispod tri fotografije koje je princeza podelila na Instagramu, gde se vidi kako poziraju na plaži, nizale su se čestitke.

Katarina se odlučila za dugačku venčanicu sa više slojeva tila, verovatno zato što se sama ceremonija odvijala u zatvorenom prostoru. Gornji deo je imao cvetne čipkane ukrase koji su padali niz struk. Kosu je samo isfenirala na ravno, a što se tiče šminke, čini se da je bilo prisutno ono najosnovnije - krejon, maskara, i ruž za usne boje kože.

 

 

Ko je Katarina Oksenberg?

Katarina je ćerka Jelisavete Karađorđević i Haurada Oksenberga. Majka je tri ćerke, Maje van Din, Selest van Din i Indije Oksenberg koja je bila u kandžama sekte, ali se srećom sve dobro završilo.

Rođaka je brojnih članova evropskih dvorova, među kojima su princ Edvard, vojvoda od Kenta, princ Majkl od Kenta, bivša španska kraljica Sofija, kralj Felipe VI od Španije, princ Vilijam i Čarls III.

Ljubitelji glume dobro je poznaju

Katarina Oksenberg  je rođena 22. septembra 1961. godine u Njujorku, Njujork, SAD, poreklom iz srpske dinastije Karađorđević. Njena majka je princeza Jelisaveta od Jugoslavije, a među precima su kraljevska ruska i grčka krv. Ketrin je glumica poznata po ulozi u sapunicama „Dinastija“ (1984–86) i „Akapulko H.E.A.T.“ (1994–95). Oksenberg je aktivan u industriji od 1982. godine. Izvori su izvestili da je neto vrednost Ketrin Oksenberg jednaka 42 miliona dolara. Njena zarada uključuje 15.000 dolara po epizodi sapunice "Dinastija", 25.000 dolara po epizodi serije "Acapulco H.E.A.T." i 65.000 dolara po epizodi serije „I Am Married Princess“ (2005 – danas). Ketrin Oksenberg neto vrednost 42 miliona dolara Iako je Ketrin Oksenberg rođena u SAD, odrasla je u Velikoj Britaniji. Završila je školu St. Paul, Univerzitet Harvard, kao i Univerzitet Kolumbija. Za početak, Ketrin je debitovala na televiziji u filmu „Kraljevska romansa Čarlsa i Dajane“ (1982).

Ubrzo je dobila ulogu u popularnoj sapunici „Dinastija” (1984–86) koja je u to vreme imala visoke gledanosti. Pojava u gore pomenutoj sapunici značajno je povećala Oksenbergovo bogatstvo i popularnost. Nakon toga, glumica je ostvarila uloge u mnogim televizijskim filmovima, uključujući „Ljubavni čamac“ (1986), „Još uvek luda kao lisica“ (1987), „Jarak u raju“ (1989), „Prsten škorpije“ (1991), „Čarls i Dajana: Nesrećno zauvek” (1992), „Rubdovn” (1993) i mnogi drugi. Zatim je pozvana da igra ulogu u popularnoj televizijskoj seriji "Acapulco H.E.A.T." (1994–95) kreirali Maks A. Keler i Mišlin H. Keler. Kasnije je karijeru nastavila glumeći u televizijskim filmovima „Izdajničke lepotice” (1994), „Uhvati me ako možeš” (1998), „Dečaci će biti dečaci” (1999), „Rage na putu” (2000), „Uhvati me ako možeš” (1998). Miracle of the Cards” (2001), „Vektorska datoteka” (2002) i mnoge druge. Još jedna serija u kojoj se pojavila u više od 66 epizoda nosila je naziv „Pazi na mene“ (2006 – 2007) koju su kreirali Gustavo Belati i Mario Segade. Njen poslednji rad u televizijskim filmovima bila je uloga Dottie McGovern u filmu „Pas koji je spasao božićni odmor“ (2010). Trenutno bi se mogla videti u seriji „I Am Married Princess“ (2005 – danas).

 

Njen suprug Elis Džouns je predsednik kompanije "Wasserstein & Co". Bio je glavni izvršni direktor ove firme od osnivanja 2001. do 2012. Ima 25 godina iskustva u investicionom bankarstvu. Radio je i kao direktor banke Salomon Brothers u Njujorku, a karijeru je počeo u njujorškoj banci "The First Boston Corporation".

Komentari (0)
Loading