Britni Spirs kao od majke rođena: Na sebi je imala samo minđuše, za dva sata je prikupila pola miliona lajkova

Olja Jelić Vesti 27.10.2023 10:52 0

Nakon šokantnih memoara koji su nedavno ugledali svetlo dana Britni Spirs odlučila je da se opusti na plaži potpuno gola.

Britni Spirs

instagram.com/britneyspears/

Nakon šokantnih memoara koji su nedavno ugledali svetlo dana Britni Spirs odlučila je da se opusti na plaži potpuno gola.

Pevačica je pozirala nasmejana, a na sebi je imala samo minđuše. Na fotki se vidi i senka misterioznog muškarca koji ju je fotografisao. U samo dva sata njena objava je pokupila pola miliona lajkova, međutim Britni je isključila komentare.

Britni Spirs

Printscreen/Instagram

 

Kratko pre fotografije sa plaže je podelila još jedan rasplesani video, sličan kakav su njeni pratitelji već više puta mogli da vide.

 

 

Britni je je u memoarima "The Woman in Me" otkrila detalje starateljstva koje je njen otac imao nad njom te ispričala šokantne detalje veze sa pevačem Džastinom Timberlejkom.

Pisala je o tome kako je tokom njihove veze ostala trudna pa prekinula trudnoću, na njegov nagovor. Džastin joj je, prema njenim tvrdnjama, predložio da uzme pilule za prekid trudnoće.

U svojoj knjizi je po prvi put otkrila i da ju je Džastin nakon četiri godine veze ostavio putem SMS poruke.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading