Jesenji kežual stajling Blejk Lajvli: Njene cipele privukle su posebnu pažnju, da li biste ih vi nosili?

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 14:18 0

Veliku pažnju privukao je stajling Blejk Lajvli, a posebno upečatljive su bile njene cipele

Blejk Lajvli

Profimedia

Blejk Lajvli viđena je kako odlazi u stan Bredlija Kupera sa Tejlor Svift. Za ovaj ležerni izlazak, glumica je nosila Ugg x Open Ceremony Tasman klompe, iste cipele koje je nosila pre dva dana u Njujorku. Klompe su presvučene kestenjastim kožnim materijalom i imaju debelu platformu od pet centimetara. Zaobljeni vrh i veliki detalj u obliku glomazne kopče na gornjem delu stopala upotpunjuju šik utisak.

Njen izbore obuće u skladu je sa trendom klompi koji je doslovno eksplodirao od jeseni 2022. Naime, otkako su se pojavile Birkenstock Boston klompe i osvojile srca i ormare trendseterki, na tržištu su se pojavili i drugi stilovi koje su predstavili brendovi kao što su Hermes, Ganni i Veronica Beard. Iako su ove cipele mnoge osvojile udobnišću i toplinom, drugi nikako ne mogu pokleknuti pred "ružnom" estetikom čizama koje nalikuju na papuče, što je dodatno istaknuto modelom nalik na klompe.

Slavna glumica i majka četvoro dece nije jedina zvezda koja nosi ovaj komad. Naime, nedavno su Ugg platforme prošetale Lili Rouz Dep i manekenke Kaja Gerber i Emili Ratajkovski.

Po pitanju ostatka stajlinga, Blejk se držala udobnosti i ležernosti. Tako je uparila isprane farmerke širokih nogavica sa udobnim bež kardiganom ispod kojeg je nosila odgovarajuću pletenu bluzu, kombinujući na taj način dva velika trenda ove sezone – široke farmerke i pletene kardigane. Stajling je zaokružila tamnoplavom Chanel prošivenom torbom koji je prebacila preko ramena.

 

@najzena.rs Koliko vas je koštao vaš omiljeni autfit? 💃 #najzena #moda #autfit #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading