Ne smeta im razlika u godinama: Bivšu ženu je varao sa dadiljom, a sada staje na ludi kamen u osmoj deceniji sa 30 godina mlađom ženom

Vesti 31.10.2023 10:02 0

Mnogi obožavatelji smatraju da je skupoceni prsten uranjeni rođendanski poklon.

švarc

Profimedia

Glumac Arnold Švarceneger (76) prošetao se ulicama Londona s dugogodišnjom devojkom Heder Miligan (48), a mnoge obožavatelje iznenadio je prsten u obliku srca na njenoj ruci. Tako su započela nagađanja o mogućim veridbama voljenog para, ali sve je palo u vodu nakon što je izvor blizak glumcu opovrgnuo glasine, prenosi "Page Six".

Inače, Arnold i Heder upoznali su se 2012., kada se glumac pripremao za ulogu u filmu 'Escape Plan'. Bila mu je potrebna operacija ramena, a upravo je Heder bila njegova fizioterapeutkinja tokom oporavka. 

'Nakon što sam završio s terapijom i snimanjem filma, pozvao sam je na ručak u znak zahvalnosti. Tako je sve počelo', rekao je za "People".

 

 

Uz to, istakao je i kako imaju puno toga zajedničkog, kao i da je fasciniran nezinom nezavisnošću i radnom etikom. Vezu su službeno potvrdili 2013., dve godine nakon glumčevog burnog razvoda s bivšom suprugom.

Podsetimo, Marija je nakon više od 25 godina braka zatražila razvod od glumca nakon što je saznala da ju je varao s kućnom pomoćnicom Mildred Patricijom Bena. S njom je Arnold dobio i vanbračnog sina, a ispostavilo se da je Arnold varao Mariju dok je bila trudna. Danas tako glumac ima dvojicu sinova iste dobi, samo s dve različite žene.

 

Komentari (0)
Loading