Kejt Mos u burnom izlasku: Njeno stanje je zabrinjavajuće, odao je detalj koji je lukavo pokušala da sakrije

Olja Jelić Vesti 31.10.2023 20:03 0

Kejt Mos snimljena je nakon burnog izlaska u Londonu, a fotografije su zabrinule njene obožavatelje.

Kejt Mos

Profimedia

Kejt Mos snimljena je nakon burnog izlaska u Londonu, a fotografije su zabrinule njene obožavatelje.

Britanska manekenka Kejt Mos opustila se u noćnom izlasku, a u kojem su je primetili i paparaci i snimili u pomalo zabrinjavajućem stanju.

49-godišnja Kejt  u sitne noćne sate se vraćala iz burnog izlaska i to pridržavajući se za svog prijatelja Pavela Valickog, dok je u torbici imala skrivenu bocu votke čija se cijena inače kreće oko 40 funti. Njeno ispijeno lice odavalo je veliki umor i iscrpljenost, a u nekim trenucima pogled joj je bio skroz izgubljen. Te je večeri inače slavila svoju novu saradnju sa British Beauty Councilom u Covent Gardenu koji su je proglasili svojom globalnom ambasadorkom.

No ono što je sve najviše zabrinulo je skrivena boca votke jer Kate navodno ne pije od 2018. godine što je bio potvrdio njen prijatelj Toni Marnač jer je htela da očisti organizam i zdravije živi, ali čini se da se vratila svom starom poroku.

"Kejt je čista više od dve godine. Ja i moji trezni prijatelji sada se bolje provodimo nego ikad dok smo pili i drogirali se", izjavio je Toni 2020. godine.

A o svom zdravom načinu života u nekoliko je navrata i sama Kejt pričala.

"Redovno spavami, pijem puno vode, ne previše kafe i pokušavam da smanjim cigarete", otkrila je.

Modna ikona pre je bila članica takozvane grupe The Primrose Hill Seta čiji su slavni članovi u svojim najboljim danima bili poznati po razuzdanom ponašanju.

U međuvremenu napustila je London i otišla na selo gde praktikuje transcendentalnu meditaciju i pliva na tajnom mestu koje koriste samo lokalni stanovnici.

Tokom svoje turbulentne karijere plenila je medijsku pažnju gde god bi se pojavila. Zbog stila života kakav je vodila često je bila tema svetskih medija, a veliku prašinu podigla je i njena veza sa glumcem Džonijem Depom. Tokom devedesetih išla je na sve najveće zabave u to vreme, a ubrzo je postala poznata po tome što je koristila drogu i pila litre votke u rekordnom roku nakon što su fotografije na kojima to radi objavljene u britanskim tabloidima.

 

 

Komentari (0)
Loading