Poslednji oproštaj od Metjua Perija: Sahrani prisustvovali članovi porodice i kolege iz serije "Prijatelji"

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 11:37 0

Sahrana Metjua Perija održana je juče u Los Anđelesu, gde su prisustvovali članovi njegove porodice i glumci iz serije "Prijatelji".

Sahrana Metjua Perija

Printscreen/Youtube

U Los Anđelesu juče je održana sahrana Metjua Perija, gde su prisustvovali članovi njegove porodice i glumci iz serije "Prijatelji".

Ceremonija je trajala sat vremena, a održana je u tajnosti šest dana nakon što je 54-godišnji glumac pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu.

Kako prenose strani mediji, sahrana je održana na groblju koje se nalazi prekoputa studija Warner Bros, gde se snimala serija "Prijatelji". Na ovom groblju sahranjene su brojne slavne ličnosti poput Paula Vokera i Britani Marfi.

 

 

Sahrani su prisustvovale kolege iz serije "Prijatelji" kako bi se poslednji put oprostili od Perija, a istaknuto je kako se Dženifer Aniston pojavila mnogo ranije od ostalih. Njegov otac Džon Peri, majka Suzan Morison i očuh Keit takođe su prisustvovali sahrani, a očuh je čak nosio i sanduk.

Događaj je završio izvedbom pesme Pitera Gabriela "Don't Give Up", koja je bila jedna od omiljenih pesama preminulog glumca. Jedan od svedoka rekao je kako su svi bili uplakani, ali i da su se osehom prisećali njegovog života.

 

 

Metju Peri pronađen je mrtav u svom domu, a članovi kultne serije oglasili su se u zajedničkoj objavi.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Metjua. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica. Imamo toliko toga za reći, ali upravo sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i suočimo se ovim neslagledivim gubitkom", napisali su u izjavi za People magazin Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Kortni Koks i Met LeBlank.

Uzrok smrti ostaje nepotvrđen, ali prva toksikološki izveštaji pokazali su da nije bilo nedozvoljenih supstanci u njegovom organizmu.

 

@najzena.rs @minajulardzija se bori sa opakom dijagnozom - cističnom fibrozom! Ona je verovala da će je optimizam održati u životu. Međutim, početkom pandemije Mina je prošla kroz pravi pakao. “Tada je bolest već uzela maha i bukvalno me je srušila. Faktički je falilo mesec dana da ne budem više među živima.” I kada se najmanje nadala, usledilo je čudo. Mina je dobila šansu da živi! 💜 Celu vest možete pročitati klikom na link u opisu profila! #najzena #najzenasrbije #zivot #borba #cisticnafibroza #fyp #fypシ #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading