"Izgleda kao lord Farkuad u Šreku": Izgled Zaka Efrona ne prestaje da se komentariše, svi se pitaju šta mu se desilo

Olja Jelić Vesti 08.11.2023 11:23 0

Izgled Zaka Efrona ponovo je pokrenuo rasprave na društvenim mrežama nakon što je objavljen intervju tokom snimanja za Entertainment Weekly.

Zak Efron

Profimedia

Izgled Zaka Efrona ponovo je pokrenuo rasprave na društvenim mrežama nakon što je objavljen intervju tokom snimanja za Entertainment Weekly.

Glumac je izgledao gotovo neprepoznatljivo na snimanju naslovnice Entertainment Weeklya povodom njegovog novog filma "The Iron Claw". U novom biografskom filmu 36-godišnji glumac igra legendarnog Kevina Von Eriha, zvanog Kevin Adkison, profesionalnog rvača koji je postao slavan 1960-ih.

Da bi prikazao člana rvačke porodice Von Erih, Zak se potrudio da dođe u formu za tu ulogu, a same fotografije sa setu su ranije izazvale nevericu zbog njegovog izgleda.

"Počeo sam da postim sa prekidima odmah nakon što sam prestao da budem vegan", rekao je Efron za Men's Health, "Moje telo nije prerađivalo povrće na pravi način. Tako sam odlučio da prekinem i probam nešto novo. Povremeni post je zaista pomogao u tome".

 

 

Kada je snimak na pauzi snimanja naslovnice EW objavljen na mrežama fanovi su bili ponovo iznenađeni te su se pitali šta mu je s licem.

U fokusu je bila njegova istaknuta vilica za koju su mnogi smatrali da je deo transformacije za ulogu. Ponovo su ga poredili s lordom Farkuadom, a pitali su se je li uopšte u stanju da pomera vilicu.

"Šta mu se dogodilo sa licem?", "Hormon rasta mu je uništio vilicu/usne", "Izgleda kao lord Farkuad u Šreku", glasili su komentari.

Jedan obožavatelj pokušao je da objasni Efronov novi izgled tvrdeći da je morao da rekonstriše vilicu nakon nesreće. U intervjuu za People u septembru 2022., Efron se osvrnuo na glasine da je imao plastičnu operaciju i otkrio da je slomio vilicu 2013. godine, zbog čega su mu se mišići lica i vilice povećali.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading