"Ujutro mamuran, shvatim da radim moleraj za dnevnicu od 80 dolara: Ovako se Žarko Laušević prisećao susreta sa Divcem i Stojakovićem u Njujorku

Slobodanka Ćorić Vesti 15.11.2023 13:57 0

Glumac je jednom prilikom otkrio koko se našao u vrlo nezgodnoj situaciji jer je u to vreme zarađivao za hleb radeći moleraj, a desilo se da je prethodno veče izašao na večeru u elitni njujorški restoran, gde ni sam ne zna koliki je bio račun

Žarko Laušević

Printscreen

Danas nas je posle teške bolesti napustio veliki glumac Žarko Laušević. O njegovom životu se skoro sve zna, a tome je i on potpomagao stavljajući ga ogoljeno i bez zadrške u dve autobiografske knjige. Posle nemilih događaja od pre 30 godina Žarko se našao u Americi bez igde ičega. Život mu se promenio preko noći i posle nekog vremena našao se slobodan, ali bez igde ičega na tlu SAD.

Iako mu prilagođavanje nije išlo baš najbolje tu su bili prijatelji da mu daju vetar u leđa. Tako su dok su igrali za Sakramento, Vlade Divac i Peđa Stojaković uvek prilikom gostovanja u Njujorku išli na večeru sa Žarkom Lauševićem i njegovom suprugom Anitom.

Glumac je jednom prilikom otkrio koko se našao u vrlo nezgodnoj situaciji jer je u to vreme zarađivao za hleb radeći moleraj, a desilo se da je prethodno veče izašao na večeru u elitni njujorški restoran, gde ni sam ne zna koliki je bio račun.

"Uvek bi nas Vlade Divac i Peđa Stojaković, kada god bi dolazili u Njujork, kada je Sakramento gostovao, pozvali na večeru, odgledamo utakmicu i odemo na večeru. Bio je neki Ćiprijani, i sad tu da se Anita i ja borimo sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, ali bez obzira na to koliko hoćeš i želiš, samo onako pogledaju "nemoj molim te"".

"Tu je i neko vino koje ne znam ni koliko košta. I pošto Njujork noću i ne poznajem, i ja sutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata do Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a sinoć je taj ceh bio ne znam koliko", opisao je Laušević.

Komentari (0)
Loading