Nije njemu lako: Dok su članovi britanske kraljevske porodice zajedno slavili Božić, princ Hari sa taštom

Slobodanka Ćorić Vesti 26.12.2023 15:05 0

Princ Hari i Megan Markl nisu se pridružili kraljevskoj porodici ni ove godine. Poslednji put su svi zajedno bili 2018. godine

kraljevska porodica

Profimedia

Britanska kraljevska porodica okupila se na Božić na imanju Sandringem. Kralj Čarls, kraljica Kamila, princ Vilijam, princeza Kejt i njihova deca prisustvovali su ceremoniji zajedno sa širom porodicom. Međutim, primetan je izostanak nekih članova.

Princ Hari i Megan Markl nisu se pridružili kraljevskoj porodici ni ove godine. Poslednji put su svi zajedno bili 2018. godine na istom imanju, gde je tada pokojna kraljica Elizabeta Druga. tradicionalno slavljen Božić. Kako prenosi Dejli mejl, princ Hari, Megan i njihova deca, princ Arči i princeza Lilibet, proveli su Božić u svom domu u Kaliforniji zajedno sa Meganinom majkom i prijateljima.


Strani mediji su ranije objavili da princ Hari i Megan neće odbiti poziv kralja Čarlsa da zajedno proslave Božić, a spekuliše se da bi kralj mogao da pozove svog sina na proslavu Nove godine.

Većina članova kraljevske porodice prvo je prisustvovala misi na imanju Sandringem, a zatim se obratila javnosti.

kraljevska porodica

Profimedia

 

Posebnu pažnju privukli su najmlađi članovi porodice koji su govorili okupljenima i izražavali svoje praznične želje. Princ Vilijam i princeza Kejt su ranije čestitali Božić uz ljupku fotografiju svoje dece, a princeza je poslala i božićnu poruku, naglašavajući sve one koji brinu o deci.
 

Komentari (0)
Loading