"To je bila katastrofa": Ovako se Kluni osećao kada je saznao da će postati otac u 56. godini, sada blizance vaspitava na urnebesan način!

Vesti 27.12.2023 19:52 0

Kao i većina roditelja, Džordž Kluni voli lepu tradicionalnu priču kada je u pitanju podizanje dece...

Amal Kluni

EPA

Holivudska zvezda Džordž Kluni (62) je otac u duši - iako je bio šokiran kada je krajem 2016. saznao da je njegova supruga Amal Kluni (45) trudna sa blizancima. Danas je vešt u vaspitanju dece Ele i Aleksandra (obojica imaju 6 godina). Glumac daje sve od sebe i tačno zna kako da 'umiri' svoje mališane kada se loše ponašaju.

Džordž Kluni zove Deda Mraza kada se blizanci loše ponašaju

Kao i većina roditelja, Džordž Kluni voli lepu tradicionalnu priču kada je u pitanju podizanje dece. Glumac je ovo otkrio u nedavnom intervjuu tokom premijere svog najnovijeg filma 'The Bois in the Boat'. Kada Ela i Aleksandar ne žele da slušaju, Kluni koristi Deda Mrazovu torbu trikova, piše Miss7.

džordž

Profimedia

 

„Veoma je korisno jer kad god se moja deca loše ponašaju, recimo u julu, dobijem poziv ili pozovem Deda Mraza“, rekao je Džordž. Zatim je objasnio: „A onda ja kažem: 'Hej Deda Mraze, kako si?' A on odgovara: 'Dobro sam. Kako su deca?' A ja kažem: 'Ne znam, deco, kako ste?' A onda deca znaju i da plaču“.

Kluni ima prijatelja koji igra Deda Mraza

Ovaj trik uvek funkcioniše jer plaši blizance i tera ih da se bolje ponašaju iz straha da neće dobiti svoje božićne poklone. Deda Mraz jednostavno ne sme da misli ništa loše o njima.

deda mraz

Shutterstock

 

Džordž Kluni je svoj trik razradio do te mere da je u ulogu Deda Mraza ubacio čak i 'prijatelja'. Rekao je: „Ja zapravo imam prijatelja koji je naveden kao 'Deda Mraz' na mom mobilnom telefonu.“ Sofisticirani holivudski tata!

Šokirana reakcija na trudnoću: 'To nije bio deo plana'

U oktobru 2022. glumac je otkrio da je bio šokiran kada mu je ginekolog rekao da njegova supruga Amal očekuje blizance. "To je bila katastrofa. To nije bio deo plana. Tada sam imao 56 godina. Zvučalo mi je užasno", rekao je Džordž u emisiji "Dru Barimor".

Kluni je bio užasnut pomisao da mora da bude odgovoran za dvoje male dece. U stvari, pre braka sa Amal, glumac je bio uveren da ne želi decu. Danas gotovo da i nema znakova ove neizvesnosti... 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading