"Lepa si Pamela...": Slavna glumica konačno otkrila kako neguje lice, 3 stvari su ključne

Slobodanka Ćorić Vesti 03.01.2024 10:35 0

Nakon što je kako kaže, "izbacila proizvode koji su previše komplikovani", više ne provodi puno vremena nad lavaboom kako bi negovala kožu, ima samo nekoliko omiljenih proizvoda

pamela anderson

Profimedia

Zanosnu plavušu, čuvenu "čuvarku plaže, Pamelu Anderson, u 2023. godini često smo mogli da vidimo bez trunke šminke. Fanovi su je podržali, većina je bila oduševljena njenoj prirodnošću u 56. godini života. S druge strane, bilo je i onih koji su se čudili njenoj odluci da se na svečanim događajima i javnim mesta kao zvezda pojavljuje bez šminke.

pamela anderson

Profimedia

 

Međutim, svima je "zatvorila" usta kada je rekla da lice bez šminke za nju predstavlja slobodu i olakšanje i nikada se nije osećala srećnijom u svojoj koži nego sada. Na veliko iznenađenje mnogih, nedavno je i u svom blogu pod naslovom "A Gentle Regime" (Nežni režim), otkrila svoju "bjuti" negu koja je prilično jednostavna. Nakon što je kako kaže, "izbacila proizvode koji su previše komplikovani", više ne provodi puno vremena nad lavaboom kako bi negovala kožu, ima samo nekoliko omiljenih proizvoda, a evo i koji su:

"Stavljam stvari tada i tamo gde ih vidim i onda ih primjenjujem… Sprej za hidrataciju s mirisom ružom stoji u frižideru pa ga koristim svaki put kad ga otvorim… balzam za usne je u torbi i nanosim ga celi dan, posebno zimi", napisala je ona.

Takođe, koristi domaće ulje od šipka za lice za koje kaže da ga nanosi bez obzira na to da li koristi kozmetiku taj dan ili ne: "Stoji na kozmetičkom stoliću i koristim ga pre nanošenja šminke ili samo ‘kao šminku’ u nekim danima", rekla je.

 
Komentari (0)
Loading