Užas od svadbe: Glumica otkrila zašto je Robert de Niro izbačen sa njenog venčanja

Slobodanka Ćorić Vesti 11.01.2024 12:50 1

"Sve je bilo tako stresno. Nisam imala priliku da se opustim ili zabavim

dženifer lorens

Profimedia

Glumica Dženifer Lorens nedavno je otkrila da je dan njenog venčanja sa trgovcem umetničkim delima Kukom Maronijem 2019. godine bio "užasan". Uprkos romantičnom činu, 33-godišnjakinja je priznala da je bio izuzetno stresan i da nije mogla u potpunosti da uživa u njemu zbog brige za udobnost gostiju.

"Sve je bilo tako stresno. Nisam imala priliku da se opustim ili zabavim. Sve vreme sam razmišljala: 'Da li je svima udobno? Da li gosti uživaju?'", rekao je Lorens u intervjuu za E! Vesti.

Dodala je i anegdotu o brizi o gostima tokom ceremonije: „Bojala sam se da je svima hladno, a svi moji prijatelji su lagali govoreći: „Nikome nije hladno, sve je u redu“.

Mama mi je kasnije rekla: 'Bilo je tako hladno, baba ti se skoro smrzla'“, otkrila je glumica. Lorens se takođe prisetila trenutka kada je zamolila svog prijatelja i kolegu Roberta De Nira da napusti probnu večeru dan pre venčanja jer nije mislila da on zaista želi da bude tamo.

Iako su zajedno radili na filmovima poput Silver Linings Plaibook, Joi i American Hustle, ona je smatrala da De Niro ne uživa u situaciji.

„Gledala sam ga kako luta okolo, ne prepoznajući nikoga, i pomislila sam: 'Ovo nije ono što on želi da radi. Ne želim da je ovde trenutno.' Prišla sam mu i rekla: 'Idi kući.' Bio je ljubazan, želeo je da razgovara sa mojim roditeljima i bio je ljubazan, ali sam mu ponovo rekla: „Idi.“ Kada je otišao, zaista sam se osećala bolje“, priznala je Dženifer Lorens.

 
Komentari (1)
Loading
zora
11.01.2024 14:42

...jer nije mislila da on zaista zeli da bude tamo. Jer je mislila da on ne zeli da bude tamo. Sta je je srpski?