Konačno nije polugola: Bjanka Senzori u crnom kožnom mantilu i sa šubarom na glavi prošetala Los Anđelesom

Olja Jelić Vesti 12.01.2024 13:56 0

Bjanka Senzori ponovo je privukla pažnju svojom modnom kombinacijom.

Bjanka Senzori

Profimedia

Bjanka Senzori ponovo je privukla pažnju svojom modnom kombinacijom.

Fotografi su je snimili sa suprugom Kanjeom vestom na ulicama Los Anđelesa. 29-godišnjakinja je nosila široki kožni kaput i štikle, a na glavi je imala šubaru. Mnoge je iznenadilo njeno izdanje nakon što se u poslednje vreme Bjankaa svugdje pojavljivala polugola.

 

Nedavno je sa suprugom bila u kasinu u Las Vegasu gde se pojavila u premalom gornjem delu bikinija i beloj mini suknji. Osim toga, nije nosila cipele, već je bila bosa. Ranije se pojavljivala u prozirnoj odjeći, prekrivala grudi jastukom... Zbog njezinih oskudnih izdanja prošle su je godine Italijani čak prijavili policiji. 

Početkom godine Kanje je na Instagramu objavio nekoliko polugolih fotografija svoje supruge i poslao bizarnu poruku. "Nema pantalona ove godine", napisao je uz fotografiju na kojoj Bjanka pozira samo u gaćicama, a grudi je prekrila krznom.

 

 

Bjanka i Kanje venčali su se prošlog decembra nakon što se reper razveo od Kim Kardašijan. Par već duže vreme iznenađuje svojim nesvakidašnjim modnim kombinacijama. Dok Bjanka obično šeta u oskudnoj odeći, reper je većinom od glave do pete obučen u crno.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading