Venčao se Miloš Biković: Oženio lepu Ivanu, kolega poznatog glumca podelio vest i zaintrigirao javnost!

Vesti 12.01.2024 21:03 0

Miloš i Ivana su 9. januara 2024. dobili sina kojem su dali ime Vasilije...

miloš biković

Photomaster/Tanjug

Jedan od naših najpopularnijih glumaca, Miloš Biković, koji se pre nekoliko dana prvi put ostvario u ulozi oca, navodno se venčao u tajnosti sa svojom izabranicom, lepom Ivanom Malić, a njihova ljubavna priča traje duže od dve godine.

Venčanje je pomenuo njegov kolega Ivan Oklobistin, dok je govorio o njihovom, te jednom rečenicom zaintrigirao domaću javnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

"On je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine... Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu", rekao je za Aif.ru i time naveo na sumnju da je glumac u tajnosti stao na ludi kamen, a poznato je da svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti.

Miloš i Ivana su 9. januara 2024. dobili sina kojem su dali ime Vasilije. Ljubav su započeli leta 2021. godine u Rovinju, piše Super žena.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading