Svi su gledali u njih, a on samo u nju: Harison Ford i njegova 22 godine mlađa supruga plakali na dodeli nagrada

Vesti 15.01.2024 11:13 0

Poznati holivudski glumac Harison Ford i njegova supruga, glumica Kalista Flokhart nisu krili koliko se vole ni na ovom događaju.

poznati

Profimedia

Slavni 81-ogodišnji glumac Harison Ford i njegova 22 godina mlađa supruga Kalista Flokhart izgledali su veoma zaljubljeno na crvenom tepihu u Santa Moniki povodom dodele nagrada „Critics Choice“ koja se održala sinoć u Los Anđelesu. Oni su se sve vreme držali za ruke i gledali se zaljubljeno.

poznati

Profimedia

 

Harison je stigao u klasičnom crnom smokingu dok je Kalista obukla efektnu ljubičastu haljinu s printom velikih ruža modne kuće Erdem. Poseban detalj bila je velika mašna na struku i crne, providne rukavice, a stajling je upotpunila dijamanstkim minđušama i nakitom.

poznati

Profimedia

 

Harison Forde je dobio priznanje za izuzetna postignuća tokom svoje glumačke karijere. Dok je držao govor u kome je pričao o svom radu, zahvalio se i supruzi Kalisti sa kojom je u braku od 2010. godine. Emotivni Harison je tom prilikom zaplakao, ali ni Kalista nije mogla da zadrži suze. Njihova ljubav se prosto oseća u svakom njihovom pogledu, pokretu i reči koju upute jedno drugom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading