Na dodeli Emi nagrada zavladao je pravi šok: Među holivudskom elitom pojavio se goblin, a evo ko je u pitanju

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 19:54 0

Na sinoćnjoj dodeli Emmy nagrada među brojnim svečanim haljinama i odelima, pojavilo se nešto neobično. Naime, mnoge je iznenadilo što su videli goblina među mnoštvom poznatih u glamuroznim kombinacijama.

Goblin na dodeli Emija

Printscreen/TikTok

Na sinoćnjoj dodeli Emi nagrada među brojnim svečanim haljinama i odelima, pojavilo se nešto neobično. Naime, mnoge je iznenadilo što su videli goblina među mnoštvom poznatih u glamuroznim kombinacijama.

Na ovaj domišljat i hrabar potez odlučila se rijaliti zvezda Princes Popi. Dok su njene kolege iz rijalitija „Rupaul‘s Drag Race All Stars” odabrali svečani izgled, Princess Poppy odlučila se za potpuno zeleno izdanje. Ovaj izbor učinio je baš ono što je mislila da bude.

"Želela sam upravo suprotno od onog što se očekuje kada se ide na ovakav događaj.”, rekla je Popi za Entertainment Weekly na crvenom tepihu.

 

 

„Htela sam da se toliko šokirate da morate da se okrenete i pogledate me – na najgori mogući način”, objasnila je.

 

@enews The goblin is stealing the show at the #EMMYs ♬ ABBY USED MY SOUND - livinonthedancefloor💋

 

Koliko se god nekima njen modni odabir činio preteran, bio je prikladan jer je „Drag Race” dominirao na dodeli nagrada. Osvojili su nagradu za izvanredan takmičarski rijaliti program.

„RuPaul‘s Drag Race” šou prvi put je počeo 2009. i od tad ima interesantne spi

 

n-ofove kao što su „RuPaul‘s Drag U”, „RuPaul‘s Drag Race All Stars”, „RuPaul‘s Drag Race: Untucked” i „RuPaul‘s Secret Celebrity Drag Race”. Franšiza se proširila na Australiju, Novi Zeland i zvezde iz Ujedinjenog Kraljevstva bile su gosti sudci u emisiji - Lesli Džons, Lizo, Lea Remini, Lejdi Gaga i Mišel Vilijams.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading