"Moje velike grudi i telo otvorili su mi vrata": Sofija Vergara otkrila tajnu uspeha i svetske slave

Olja Jelić Vesti 25.01.2024 11:35 0

Sofija Vergara je u razgovoru za španske novine El País priznala da zasluge za svetsku slavu pripisuje svom izgledu.

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Sofija Vergara je u razgovoru za španske novine El País priznala da zasluge za svetsku slavu pripisuje svom izgledu. Zbog toga se, kaže, ne oseća nimalo loše.

"Bilo bi apsurdno to poreći ili reći da se zbog toga osećam loše. Moje velike grudi i telo otvorili su mi vrata. Bili su moja pasoš za svet kada sam imala 20 godina i kad sam počela da radim kao model. Sada imam 51 godinu i još uvek sam ove", ispričala je Vergara. 

 

 

Rekla je kako se često upuštala u rizik, što je na kraju učvrstilo njenu karijeru. "To je samo zabava, a najgore što može da mi se dogodi jeste da mi kažu da izgledam ružno ili da ne znam da glumi. Mogu to da podnesem", rekla je glumica.

 

 

"Postoje lepše i mlađe žene, koje imaju veće grudi i bolje telo od mene, ali ja sam još uvek ovde jer sam pokazala da mogu. Od detinjstva sam znala koliko vredim. Ali ako neko vidi samo moje grudi, a ne talent, to je onda njihov problem", zaključila je.

 

 

 

Sofija se prošle godine razvela od Džoa Manganiela. "Moj brak se raspao jer je Džo bio mlađi od mene i želeo je decu, a ja nisam želela da budem stara mama. Osećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene. Imala sam sina sa 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam da budem baka, a ne majka", otkrila je nedavno.

Zvezda serije Moderna porodica u proteklih nekoliko meseci izlazilaje sa ortopedskim kirurgom Džastinom Salimanom, ali su raskinuli jer ona "nije spremna za ozbiljnu vezu", prema izvorima Daily Maila. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading