Trudnica izašla u grad: Sofija Riči uslikana u preslatkom zelenom kombinezonu, ponosi se blagoslovenim stanjem

Vesti 31.01.2024 18:37 0

Buduća mama je svoj dnevni ansambl opremila braon naočarima i velikom crno-belom torbom...

Sofija

Printscreen/Instagram/sofiarichiegrainge

Trudna manekenka Sofija Riči Grejndž (25) je fotografisana  u Los Anđelesu u utorak, nakon što je prošle nedelje objavila da očekuje svoju prvo dete sa suprugom Eliotom Grejndžom.

Riči je izgledala opušteno u ležernom autfitu koji se sastojao od udobnog krem džempera i tamnozelenog kombinezona, koji je naglašavao njen stomačić, i par belih patika.

Buduća mama je svoj dnevni ansambl opremila braon naočarima i velikom crno-belom torbom, dok joj je kosa bila oblikovana u talasaste.

 

 

Riči je u intervjuu za Vog objavljenom prošle nedelje izjavila da očekuje devojčicu sa suprugom Grejndžom (30), sa kojim se venčala u aprilu prošle godine.

„Ona raste prilično brzo, tako da se [termin porođaja] približava“, rekla je Riči za publikaciju.

O otkrivanju pola bebe je rekla: „Obožavala sam otkrivanje pola na YouTube-u i TikToku, čak i pre nego što sam pričala o trudnoći, tako da smo dali informaciju o polu mojoj asistentkinji Beki, i kupili smo dva vatrometa sa konfetama : jedan plavi, jedan ružičasti."

„Dala nam je onaj sa pravom bojom, i Eliot i ja smo je zajedno lansirali“, nastavila je. "Oboje smo zaista mislili da je to dečak, tako da je to bio pravi šok. Moj životni san je da imam ćerku, a Eliot je takođe uzbuđen zbog devojčice."

Riči je na Instagramu u aprilu 2022. godine najavila veridbu sa Grejndžom. Kasnije je govorila o prvom susretu sa direktorom izdavačke kuće za ,,Who What Wear" i rekla izdanju: „Kada smo počeli da izlazimo, on mi je pružio drugačiji osećaj.

 

 

„Bio je to osećaj sigurnosti. Osećala sam da me zaista ceni. Znala sam kada smo počeli da izlazimo da je on moj muž... Osećala sam ljubav prema njemu kakvu nikada u životu nisam osetila“, dodala je ona.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading