Poslovan autfit sa ,,nestašnim" detaljem: Penelope Kruz zna kako da izmami poglede, modna heroina još jednom potvrdila svoju titulu

Vesti 07.02.2024 17:51 0

Glumica je nedavno nosila Šanelov autfit dok je prisustvovala dodeli nagrada Guvernera 2024. u januaru

Penelope

MP / Teresa / Profimedia

Holivudska ikona Penelope Kruz (49) zablistala je na premijeri filma "Ferari" u Madridu i još jednom dokazala da voli da rizikuje kada je moda u pitanju.

Nosila je elegantnu Šanelovu haljinu u kojoj je izgledala bar dvostruko mlađe.

Haljina na kopčanje koja prati model sakoa je u prepoznatljivom dezenu ove marke i ima roze postavu, a upravo taj deo je Penelope uklopila sa kapom. Kada je zakoračila otkrila je još jedan detalj - šlic koji seže do ,,škakljivog" predela i koji je ovom skupocenom komadu dao i dozu provokacije.

Glumica je savršeno iznela kreaciju ukombinovanu sa crnim sandalama na platformu i crnom "Šanel" torbicom, a tu je bio i efektan nakit u vidu zlatnih minđuša, koje se ponovo vraćaju na modnu scenu.

Kruz je postala Šanelova ambasadorka 2018. godine, pojavljujući se u oglasima za odeću i dodatke čuvene modne kuće. Prošle godine, Cruz je predvodio Chanelovu najnoviju kampanju satova J12 zajedno sa Margo Robi, Ali Mekgrav i kineskom glumicom Zou San. 

Kruz je takođe poznat po tome što favorizuje Šanel dizajn na crvenom tepihu. Na Met Gali u čast dugogodišnjeg kreativnog direktora brenda Karla Lagerfelda, Cruz je obukla dizajn iz Šanelove kolekcije za proleće 1988. godine. Njena prozirna haljina bila je ukrašena srebrnim šljokicama, navodi WWD.

„Dragi moj Karle, nadam se da osećaš ljubav. Znam da osećaš“, napisala je glumica na Instagramu.

Glumica je nedavno nosila Šanelov autfit dok je prisustvovala dodeli nagrada Guvernera 2024. u januaru. Njena bela haljina sa slojevima bila je ukrašena cvetnim dugmadima.

U filmu "Ferari", koji je debitovao prošle godine, igraju Adam Driver, Šejlin Vudli i Patrik Dempsi. Penelope se kandiduje za nagradu Udruženja filmskih glumaca za svoju ulogu, nakon što je dobila nominaciju u kategoriji Izuzetna glumačka uloga u kategoriji sporednih uloga.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading