"Moja majka je ikona": Ćerka Sindi Kraford otvorila dušu, priznala da sav uspeh duguje njoj

Olja Jelić Vesti 14.02.2024 14:44 0

Ćerka Sindi Kraford Kaja Gerber tvrdi da do prošle godine nije znala da se njena mama smatra jednim od najvećih supermodela.

Kaja Gerber i Sindi Kraford

Profimedia

Ćerka Sindi Kraford Kaja Gerber tvrdi da do prošle godine nije znala da se njena mama smatra jednim od najvećih supermodela. 22-godišnjakinja je priznala da je njena manekenska karijera zasigurno oblikovana zahvaljujući uspehu njene majke.

"Znala sam da je moja majka ikona, ali nisam razumela njen značaj sve dok nisam pogledala The Supermodels", navela je u intervjuu za Wall Street Journal. Emisija na Apple TV-u + prikazuje karijeru Sindi Kraford, ali i karijere Naomi Kembell, Linde Evanđeliste i Kristi Tarlington.

 

 

Dokumentarni serijal detaljno opisuje uspone i padove u karijerama ovih žena, uključujući neugodan trenutak kada je Opra Vinfri rekla tada 20-godišnjoj Sindi da ustane kako bi publika mogla da vidi njeno telo.

Kaja Gerber, koja neverovatno liči na majku, kaže da joj je gledanje serije otvorilo oči za sve poteškoće s kojima se Sindi suočila kako bi osigurala siguran život svojoj porodici. "Nije sledila ničije stope, sve je napravila sama", rekla je mlada manekenka.

"Prihvatila sam da sam nepo beba"

"Mislim da je super to što je uvek bila ambiciozna i radila je stvari po svom, uprkos tome što su joj ljudi govorili da će joj nešto uništiti karijeru. Verovala je svojim instinktima", ističe Kaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Dok je Kaja odrasla u Malibuu u Kaliforniji sa slikama svoje slavne majke u Playboyu na zidovima, Sindi su odgajali siromašni razvedeni roditelji i bila je maltretirana kao tinejdžerka. Međutim Kaja je istakla da je itekako svesna svoje privilegije.

Priznaje da joj je status "nepo bebe" podstakao karijeru modela u kojoj uživa danas. "Ne mislim da je to tema koja će nestati. Prihvatila sam je", rekla je. Ipak, Kaja je utabala svoj vlastiti put tokom godina, postavši jedan od najtraženijih modela u industriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Kao i njena mama, Kaijina karijera jedna je od najbogatijih u biznisu, a sarađivala je sa mnogim brendovima kao što su Valentino, Calvin Klein, Burberry, Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, Givenchy i još mnogo njih.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading