,,Izgledaš kao muško": Ispovest Džulije Roberts o onlajn hejterima nas je ganula do suza, sa ovim se suočavaju svi!

Vesti 14.02.2024 18:42 0

,,Ja sam žena od 50 godina i znam ko sam, a ipak su moja osećanja bila tako povređena..."

Džulija

Printscreen/Instagram/juliaroberts

Internetom ponovo cirkuliše intervju Džulije Roberts u kojem se može čuti kako govori o agoniji suočavanja sa mržnjom na društvenim mrežama.

Ova 56-godišnjakinja opisala je komentare ispod fotografije koju je objavila sa svojom nećakinjom, glumicom Emom Roberts 2018. godine, na kojoj su pozirale pred kamerom tokom prisnog porodičnog trenutka.

Džulija i Ema su viđene kako igraju karte u jednostavnoj odeći, bez šminke ili jarkog svetla. Dok je Džulija podelila dirljivi trenutak sa svojom voljenom nećakinjom, hejteri sa društvenih mreža bili su više fokusirani na njen fizički izgled.

U intervjuu, Džulija je izrazila kako se zaista osećala kada je pročitala komentare. Neki su je nazivali pogrdnim imenima, a neki su je podržavali. Mogla je da prećuti i da ih ignoriše, ali njena ranjivost u priznanju da se osećala povređenom, bila je za svaku pohvalu. Robertsin komentar služi kao podsetnik na efekte onlajn maltretiranja, bilo da se radi o običnoj osobi ili slavnoj ličnosti sa milionima obožavatelja.

Mnogi se poistovećuju sa iskrenošću Džulije Roberts

„Svađe su izbile u komentarima. Bila sam zapanjena svojim osećanjima. Ja sam žena od 50 godina i znam ko sam, a ipak su moja osećanja bila tako povređena. Toliko sam bila povređena jer nisu mogli da vide slatkoću toga (fotografije); apsolutnu blistavu radost na toj fotografiji. Onda sam pomislila- Bože! Šta bi bilo da imam 15 godina?. To je jednostavno poražavajuće!", Džulija Roberts je rekla u intervjuu.

 

 

Robertsova je zatim nastavila da priča o ružnoj istini iza interneta, gde ljudi mogu da sede iza ekrana i pišu najružnije komentare i da prođu nekažnjeno. Dok društvene mreže imaju svoju dobru stranu, mračno podnožje maltretiranja je moćnije. Bez obzira na to koliko je osoba poznata i koliko godina ima, maltretiranje nikada nije opravdano. Samopouzdanje nije lako steći i ovi oštri komentari mogu naneti ogromnu štetu nečijem mentalnom zdravlju.

 

@juliaarrobertsde Julia Roberts on the negative comments on a photo of her on social media. Even celebrities are human and can be offended by negative comments🥹 #juliaroberts #emmaroberts #instagram ♬ Originalton - juliaarrobertsde

 

Robertsina iskrenost u opisivanju svojih stvarnih osećanja kada je naišla na komentare mržnje bila je upečatljiva. Njena sirovost učinila ju je ženom od krvi i mesa, kao i ljudskim osećanjima, koja se oseća povređeno kada je ponižavaju i ushićeno kada je podržavaju. Svojim priznanjem podsetila je obične ljude da njihova ranjivost nije znak slabosti. To im daje priliku da se zauzmu za sebe, ističe She the people.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading