Životne tragedije ga uništile: Svima omiljeni Džoi iz "Prijatelja" potpuno oronuo, njegovo ponašanje zabrinulo fanove

Olja Jelić Vesti 24.02.2024 14:35 0

Met LeBlank snimljen je nakon dužeg vremena u javnosti ispred jednog restorana u Los Anđelesu

Met LeBlank

Profimedia

Američki glumac i zvezda serije "Prijatelji" Met LeBlank viđen je nakon dužeg vremena u javnosti. Fotografi su ga snimili ispred jednog restorana u Los Anđelesu, ali nije delovao najbolje raspoložen.

56-godišnji glumac izgledao je potišteno i zamišljeno, a uhvaćen je i kako nepristojno pljuje na ulici, što se sigurno neće svidjeti njegovim obožavateljima.

Met je nedavno prolazio kroz tužno razdoblje nakon što je ostao bez kolege Metjua Perija sa kojim je glumio u hit-seriji "Prijatelji", a koji ga je smatrao svojim mlađim bratom.

I dok je Metju od malih nogu sanjao o uspjšnoj karijeri i slavi, Met je živio nešto drukčijim životom u mladosti. Školovao se za stolara, oduvek su ga zanimali motori, a nakon što je odustao od koledža, uputio se u Njujork jer je hteo da postane model. I u tome je doista uspeo, snimao je reklame za svetske brendove, a onda je konačno dobio i ulogu Džoija u "Prijateljima".

Prijatelji

Profimedia

 

Godinu pre završetka snimanja Met se venčao sa američkom glumicom Melisom MekNajt i dobili su ćerku Marinu Perl, kojoj je osam meseci nakon rođenja dijagnostifikovana kortikalna displazija mozga. Da nešto nije u redu, roditelji su shvatili u trenucima kada je pokušavala da puzi, ali je uvek i iznova je padala na levu stranu i počela je da pati od epileptičnih napada.

Met se nakon toga povukao iz glumačkog sveta i posvetio se brizi o ćerki. Nakon dve godine braka razveo se od Melise, a 2011. godine u potpunosti je nestao iz javnosti.

"Ne znam je li to bila bolest moje ćerke ili činjenica da sam bio previše fokusiran na posao, ali osećao sam da sam pregoreo i da mi treba vremena da se distanciram. Pozvao sam agenta i rekao mu da zaboravi moj broj telefona na nekoliko godina, potpuno sam odustao, srećom, uspeo sam. To su bili trenuci u kojima sam se osećao kao da ću doživeti nervni slom. Neko vreme nisam morao ništa da radim. Mojoj ćerki je dijagnostifikovan problem sa mozgom. Bilo je to veoma mračno razdoblje, ali uspeli smo da ga prebrodimo", izjavio je u jednom od intervjua.

Marina danas ima 19 godina i za razliku od većine dece slavnih roditelja, nema otvorene profile na društvenim mrežama, a glumac ju je oduvek čuvao daleko od očiju javnosti. Jedini put kada ju je poveo sa sobom na crveni tepih bilo je 2014. godine, a nekoliko puta ulovili su ih i paparaci, ali njene novije fotografije ne mogu da se pronađu.

Met je jednom prilikom za The Sunday Times ispričao da je odrasla uz konje jer bi porodica vikendom provodila vreme na ranču u Santa Barbari kao i da jako lepo pjeva, ali to su tek detalji, dok je ostatak priče za javnost ipak odlučio da sakrije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading