Oglasila se o zabrinjavajućoj objavi: Hejli Biber konačno ućutkala glasine, evo šta se zapravo dešava sa njom i Džastinom

Vesti 06.03.2024 18:23 0

Hejlina objava dolazi skoro nedelju dana nakon što je njen otac Stiven Boldvin javno podelio objavu Viktora Marksa – osnivača ,,All Things Possible Ministries" – koja je sadržala molbu za molitvu za par

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

Hejli Boldvin Biber je objasnila glasine.

Osnivačica Rhode-a (27), je juče podelila je objavu na svom Instagramu u kojoj je izjasnila po pitanju glasina koje cirkulišu o njoj i njenom mužu Džastinu Biberu.

„Samo za vašu informaciju priče i stalne 'slepe stavke' koje vidim na TikTok-u su 100% pogrešne. Napravljene su iz ničega... Dolazite iz zemlje zabluda...", napisala je Hejli. „Znam da je možda zabavno hraniti ove priče, ali znajte da su one uvek lažne xx žao mi je što vam kvarim.“

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

Hejlina objava dolazi skoro nedelju dana nakon što je njen otac Stiven Boldvin javno podelio objavu Viktora Marksa – osnivača ,,All Things Possible Ministries" – koja je sadržala molbu za molitvu za par, čija ih je vera dugo povezivala.

Džastin (29) je u objavi viđen kako svira gitaru i peva „I Could Sing of Iour Love Forever” od Deliriousa? i Hillsong Worship.

„Hrišćani, molim vas, kada pomislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak da se pomolite za njih da imaju mudrost, zaštitu i da se približe Gospodu“, navodi se u tekstu klipa, prenosi Page Six.

U međuvremenu, u naslovu, Marks je objasnio da „retko“ objavljuje o poznatim ličnostima „zbog negativnih komentara koje dobijamo“.

„Ejlin i Hejlina mama se često zajedno mole za Dž i H i našu decu. Postoje posebni izazovi sa kojima se suočavaju ljudi na visoko vidljivim pozicijama, a takođe i neprijatelj ne želi da se približe Isusu. Često, bez obzira na materijalne stvari ili priznanja, oni se često suočavaju sa duhovnim ratom koji je intenzivan i koji nastoji da uništi njihovu veru, brak i život uopšte. Zato vam hvala", nastavio je on.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading