Mnogi ga osuđuju, a ovo je prava istina: Evo zašto se princ Vilijam nije pojavio u videu sa Kejt Midlton

Slobodanka Ćorić Vesti 29.03.2024 10:25 0

Svi su očekivali da će biti uz princezu

Kejt Midlton

Profimedia

Princeza Kejt Midlton se u video pojavila sama sa razlogom. Princeza  je snimila video poruku, kako bi razgovarala o svojim zdravstvenim problemima, pojavila se sama, ali princ Vilijam je, kako se navodi, bio blizu.

Princeza Kejt je sama sedela na klupi kako bi pričala o svojim zdravstvenim problemima, a odlučila je da to uradi bez princa Vilijama, jer je ovo bila njena priča koju treba da podeli, tvrdi kraljevski izvor. U intervjuu za Tajms, kraljevski izvor je rekao: „Ovo je bila ona kao snažna žena koja deli urođeno snažnu poruku naciji. Nije joj trebao niko da sedi pored nje“, objavio je The Daili Beast. Izvor je dodao da je Vilijam „podržavao nju i porodicu u pozadini.

„Učinila je to uz njegovu punu podršku i savete. „Na svakom nivou, on bi želeo da ona to ne mora da radi. Ali to je bila njena odluka, nije joj zamerio, i u potpunosti je podržao."

Kejt je odvojila trenutak da snimi video za javnost, govoreći o svojim zdravstvenim problemima, prelaskom na operaciju i o tome da je rak otkriven u testiranju nakon operacije. Ona je trenutno podvrgnuta „preventivnoj hemoterapiji“, kako bi se uverila da je njeno telo oslobođeno svih kancerogenih ćelija.

Prijatelji razmišljaju o Vilijamovom ranijem životu, kada je izgubio svoju majku, princezu Dajanu, i to ga je, kako se veruje, „odvelo u režim zaštite u kojem se sada nalazi“. Prema Daili Beast-u, jedan pomoćnik je rekao: „Sve što želi da uradi je da zaštiti svoju ženu i decu.
 

Komentari (0)
Loading