Ranjena lepotica: Sofija Vergara objavila slike nakon ozbiljne operacije, zabrinula fanove širom sveta

Vesti 14.04.2024 17:08 0

Dok se odmarala, Sofija je podelila i sliku poklona, koji joj je dao njen kolega iz emisije ,,America's Got Talent", Haui Mendel

Sofija

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Sofija Vergara se oporavlja!

Zvezda serije ,,Moderna porodica" (51), otkrila je u svom Instagramu u petak, 12. aprila, da je imala operaciju kolena i da se o njoj brine njen novi dečko, ortopedski hirurg Džastin Saliman.

,,Ako ikada podlegnete [velikoj] operaciji kolena, pobrinite se da nabavite zgodnog doktora koji će spavati sa vama te noći... ! Volim te", napisala je glumica na fotografiji na kojoj se Saliman smeje dok nosi tamnoplavu uniformu.

Dok se odmarala, Sofija je podelila i sliku poklona, koji joj je dao njen kolega iz emisije ,,America's Got Talent", Haui Mendel. Činilo se da je to neka vrsta električnog pogo štapa.

Ona je u šali proklela Mandela (68), a zatim ga označila na svojoj slici. Vergara je ležala na svom kauču u svetlo ljubičastom ogrtaču, sa nogom u zavoju. Pas joj je sedeo u krilu.

Što se tiče njene nove veze, Vergara, koja je najavila razvod od Džoa Manganijela u julu 2023., prvi put je primećena sa Salimanom u oktobru 2023.

,,Ona uživa u životu. Deluje pozitivno i puna je energije", rekao je izvor za People nakon njihovog prvog sastanka. „Sofija je dobro podnela razvod. To nije bila laka odluka, ali sada je odlično."

Insajder je dodao da je zvezda serije ,,Grizelda" u to vreme „izlazila na sastanke i uživala”.

U međuvremenu, Manganijelo (47) je ozvaničio vezu sa devojkom Kejtlin O'Konor na Instagramu u februaru.

Izvor je u martu rekao za People da zvezda ,,Čarobnog Majka" i O'Konor ,,nisu očekivali da će stvari postati ozbiljne tako brzo, ali da je to dobra stvar." 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading